”Nu am să i-o iert tot restul vieții, cât oi mai trăi!” Elena Merișoreanu, prima reacție după ce Gheorghe Turda a jignit-o

Data publicării:
Sursa foto: Elena Merisoreanu și Gheorghe Turda/ captură TV/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Elena Merisoreanu și Gheorghe Turda/ captură TV/ colaj foto

Elena Merișoreanu a răbufnit la adresa lui Gheorghe Turda, după ce a spus despre ea că „era când cu unul, când cu altul'.

Un nou scandal pare să apară în showbiz-ul autohton, de această dată în lumea artiștilor muzicii populare. Gheorghe Turda a făcut o declarație despre Elena Merișoreanu, iar artista a dat replica în emisiunea de la PRIMA TV a lui Cristi Brancu, “Exclusiv VIP”.

Cristi Brancu a debutat momentul prin a citi declarația lui Gheorghe Turda: “Elena Merișoreanu e colega mea și am încheiat. Mi-a fost drăguță, iubită! Nu s-a legat, pentru că ea era nehotărâtă. A exagerat presa când a zis ea că eram pe cale să ne căsătorim. Eu nu am sa îi dau replici, că nu am de ce, dar ea era total nehotărâtă. Era așa, plutea, era când cu unul, când cu altul.”

Iată ce a spus Elena Merișoreanu, exclusiv, în emisiunea lui Cristi Brancu:

”Scumpul meu, treaba asta se întâmpla pe vremuri, când eram foarte tineri. Suntem la o vârstă matură, bătrâni, cu nepoți și strănepoți și e foarte urât. Se întâmpla când eram colegi la Rapsodia Română. Nu era căsătorit, nu eram căsătorită. Eram doi omeni liberi, tineri, ne bucuram de viață și de succes. Între noi a fost ceva frumos și nu pot să comentez nici că a fost bine, nici că a fost rău. El a început și am zis: măi!, de ce să dezgropăm? Am fost colegi, iubiți. Dar faptul că a spus că eu ba cu unul, ba cu altul … asta mă deranjeză rău și nu am să i-o iert tot restul vieții, cât oi mai trăi! Să știi că atâtea telefoane am primit, mai ales de la cele 3 concubine ale lui, cu care s-a combinat mai ales după moartea lui Betty, care a fost colegă cu noi la Rapsodia Română. Și mi-au spus: «Draga mea, să ne bage pe noi, toate 3, în emisiune și spunem noi cine e Gheorghe Turda!» Faptul că el a spus treaba că io umblam ba cu unul, ba cu altul …. asta nu am să i-o iert. Și să nu uite că atunci când a fost în cele mai grele momenet, soțul meu l-a ajutat. Dar el uită, pentru că eu cred că el are ceva foarte grav la cap, pentru că el uită.”

Revoltată, artista a completat: ”Aș vrea să intre orice coleg, din toată țara asta, în direct și să spună dacă de mine s-a auzit ceva. M-am măritat, am căsătorie neîntreruptă de 50 de ani. Am 75 de ani. E frumos să ne jignim? Nu nu l-am jignit cu absolut nimic. Urât, e foarte urât. Că am fost prieteni, colegi. Și am fost unii la alții la petreceri, la evenimente frumoase și chiar și triste. El să spună că ba cu unul, ba cu altul… e urât… Am cunoscut cândva un Gheorghe Turda, dar nu îl mai cunosc. E un om care nu mai judecă!” 

Domnul Gheorghe Turda a fost contactat de echipa «Exclusiv VIP» de la PRIMA TV, dar a spus că: “Nu vreau să intru în merișorisme!” Imediat după ce Cristi Brancu i-a spus doamnei Merișoreanu replica artistului, ea a conchis: “Măh, ce prost îi! Un om care nu judecă, nu îl mai duce capul. Asta e!”

Citește și: Elena Merișoreanu, reacție neașteptată, după ce a prins-o pe amanta soțului ei: „I-am zis: spune-mi ce s-a întâmplat, dacă nu, te tranșez și te bag în sac”

Elena Merișoreanu, dietă extremă. Ce nu mai are voie să mănânce artista: „Măcar de 3-4 ori pe săptămână...”

„A făcut 22 de stopuri cardiace”. Fiica lui Corneliu Vadim Tudor, dezvăluiri cutremurătoare, la 7 ani de la moartea tatălui eiGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel