Elena Merișoreanu, reacție neașteptată, după ce a prins-o pe amanta soțului ei: „I-am zis: spune-mi ce s-a întâmplat, dacă nu, te tranșez și te bag în sac”

Data publicării:
Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook

Elena Merișoreanu a povestit cum a reacționat când a prins-o pe amanta soțului ei. 

Elena Merișoreanu este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară. Artista a dezvăluit, într-un podcast, ce s-a întâmplat atunci când a prins-o pe una dintre amantele soțului ei. Vedeta s-a măritat cu soțul ei, în urmă cu 50 de ani. 

Elena Merișoreanu, reacție neașteptată, după ce a prins-o pe amanta soțului ei

Îndrăgita artistă a povestit cum a dat față în față cu amanta soțului ei, Viorel Croitoru, chiar în momentul în care aceasta venea să-i viziteze bărbatul, chiar în casa lor.

„Dau cu ochii de ea, eu coboram cu liftul și ea tocmai să urce în lift. O iau în brațe și îi zic „Nebuno, de când te caut, se poate?Ți-am adus cadouri și tu nu vrei?” Ce o fi zis, că n-am aflat nimic, dar eu știam tot. Și am invitat-o la mine cu pretextul că i-am cumpărat niște cadouri. Ea știa casa mai bine ca mine. 

Eu când am venit acasă am văzut că paharele de cristal și ceșcuțele din vitrină erau deranjate, am ochiul format, știam tot, dar mă rog, n-am zis nimic. În fine, vine la mine și i-am zis că a venit sora mea și mi-a adus carne de vițel, și că am făcut ciorbă, soțul meu era la muncă.

Eram prietene, ca două surori. Am pus fața de masă în salon, pregătesc tot și mă făceam că vorbesc „Nu veni în bucătărie că sora mea nu vrea s-o vezi, nu e aranjată” și mi-a zis că bine, bine.

Am început să pun în pahare, vorbeam și la un moment dat din vorbă în vorbă îmi zicea ea că lumea vorbește, și i-am zis „Ascultă fă, eu sunt cu sora mea aici, acasă, spune-mi ce s-a întâmplat că știu tot, dacă nu, te tranșez și te bag în sac.” S-a albit la față, n-a mai putut să vorbească, a încremenit„, a povestit Elena Merișoreanu.

 

Elena Merișoreanu s-a împrietenit cu amanta soțului ei

Ulterior, Elena Merișoreanu a ajuns să fie prietenă cu amanta soțului ei. 

„La un moment dat, foarte calculată s-a ridicat și mi-a spus „Știi ceva? Taie-mă, omoară-mă, da, așa este. Dacă nu aveam eu grijă de el, avea alta și aia ți-l lua, eu am avut grijă de el, ți-l las, nu-l iau, stai liniștită.”

Am luat-o în brațe, ne-am pupat, nici în ziua de azi nu l-am întrebat pe soțul meu ce s-a întâmplat. Avem aprope 50 de ani de căsnicie, nu discutăm subiectul acesta niciodată. Culmea, când ne întoarcem din Ardeal, ne oprim pe la ea, vorbim, dar faptul că ea a recunoscut, ce să mai zic? Să-ți spun ceva: eu n-am fost neglijată în casă.

După toată treaba asta, m-am dus la țară să-i povestesc lui mama ce s-a întâmplat. Ce crezi că mi-a zis mama?

„Vrei să divorțezi? Cu doi copii? Îți aduci aminte când vecina Mari croșeta un pulover frumos și ți-am făcut și eu ție să ai la fel ca ea, dar nu ți-am pus roz la floare și tu ai țipat și ai făcut ca toți dracii că vrei roz și l-am desfăcut pe tot? Așa e o căsnicie o clădești greu, dar o desfaci într-o clipă„, a declarat într-un podcast Elena Merișoreanu.

Citește și: „Eram plin de sânge pe cămașă.” Mircea Badea, dezvăuiri șocante. Ce s-a întâmplat cu prezentatorul, în timpul unui examen

Ce legătură a existat între Doina Teodoru și Mihai Bendeac. Iubita lui Scărlătescu l-a fascinat pe fostul jurat iUmorGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel