„A făcut 22 de stopuri cardiace”. Fiica lui Corneliu Vadim Tudor, dezvăluiri cutremurătoare, la 7 ani de la moartea tatălui ei

Data publicării:
Sursa foto: Lidia Vadim și Corneliu Vadim/ facebook/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Lidia Vadim și Corneliu Vadim/ facebook/ colaj foto

Fiica lui Corneliu Vadim Tudor a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre moartea tatălui său. 

Lidia Vadim este devastată de durere, la aproape șapte ani de la moartea tatălui său, Vadim Tudor. Recent, fiica politicianului a făcut confesiuni dureroase despre moartea tatălui său. Vadim Tudor s-a stins din viață pe 14 septembrie 2015, în urma unui infarct miocardic. 

Fiica lui Corneliu Vadim Tudor, dezvăluiri cutremurătoare, la 7 ani de la moartea tatălui ei

Lidia Tudor, fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, a fost invitată la podcastul Cristinei Șișcanu, acolo unde a vorbit despre ultimele momente de viață ale tatălui său. Aceasta a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre momentul în care tatăl său a fost adus la Spitalul Militar, suferind de edem pulmonar. Lidia Tudor a povestit că părintele său a făcut 22 de stopuri cardiace, în doar câteva minute, la scurt timp după ce a ajuns la camera de gardă a spitalului. 

„Noi știam că el e în moartea cerebrală și așteptam orice semn de la medici, eram la spital. Era deja 18:00 seara, mama instrase la el 16:00, avea tensiunea foarte îi făcuseră masaj la picioare, încercau să-l facă să simtă că noi suntem acolo, intrasem și eu în decursul acelei zile.

Noi am ajuns cu el (n.r – la spital) la 6 jumătate dimineața. Când noi am intrat la camera de gardă a făcut 22 de stopuri cardiace, lucru pe care eu l-am văzut. Am văzut chestia asta pe viu, în momentul în care l-au scos din camera de resuscitări era în comă, dar noi nu știam.”, a mărturisit Lidia Tudor.

Lidia Tudor a apelat la un psiholog după moartea tatălui

Fiica lui Corneliu Vadim Tudor a recunoscut că a apelat la psiholog după moartea tatălui său. Deși au trecut 7 ani de atunci, Lidia Tudor este îngenuncheată de durere, la fel și restul familiei. 

„În momentul în care el a încetat să mai fie s-a produs în viața noastră un cutremur, o bombă atomică, care a ras tot. Pentru noi, oricine pe lumea asta putea să înceteze să mai fie, mai puțin tata. În momentul în care el nu a mai fost. Cumva m-am transpus într-un film în care trăiam o viață care nu era a mea, în care asistătm la ce mi se întâmpla, dar simțeam că nu mi se întâmpla mie, ceea ce în limbaj psihologic se numește negare. Am mers (n.r – la psiholog) după un an.Asta mi s-a întâmplat mie, mamei, surorii mele.„, a mai declarat Lidia Tudor la podcastul Cristinei Șișcanu.

Lidia, fiica lui Vadim Tudor, declarații emoționante despre viața fără tatăl ei

„Înainte să se întâmple ceva negativ, mama îl visează. Nu îi spune ceva anume, dar îi apare, știe că e acolo. Ne spune: uite, am început să îl visez pe tata, sigur se va întâmpla ceva.La un an după ce a murit, Jeni (n.r.: sora ei) a fost operată de apendicită. Mama îl visase pe Vadim înainte de această operație.Mama este în suferință. Plânge și acum. Cumva, și de dor, dar și pentru că el era un sprijin pentru noi. Dacă ar fi fost în viață, ne-ar fi fost mai ușor să ducem greutățile. Suntem trei femei singure, fără capul familiei. Este mult mai greu””, a declarat Lidia Vadim la Prima TV.

Citește și: Gina Pistol și Smiley, pregătiți de nuntă: „Nu știu cum va arăta rochia de mireasă. Andrei a intrat în pâine”

Oana Roman, noi acuzații dure către Marius Elisei și către sora sa, Catinca: „Mi-a spus că nu se mai duce să o vadă pe mama”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel