Nosfe s-a simțit rău la ultimul concert susținut, dar nimeni nu bănuia ce avea să urmeze: „S-a dat jos de pe scenă. A spus că simte ceva în piept”

Data actualizării: | Data publicării:
Nosfe, foto Facebook / Satra Benz
Descriere foto: Nosfe, foto Facebook / Satra Benz

Nosfe a început să se simtă rău încă din timpul concertului pe care l-a susținut chiar în seara în care a murit.

Nosfe s-a stins din viață pe 16 octombrie, șocând întreaga industrie muzicală. Artistul, care avea doar 37 de ani, abia susținuse un concert, cu câteva ore înainte de vestea tragică. Se pare că acesta prezenta anumite semne însă  de pe atunci, când începuse să nu se simtă bine fizic. Mai mult, colegii săi de trupă spun că, la un moment dat, Nosfe a cerut chiar și o pauză și s-a dat jos de pe scenă, din cauza stării de rău pe care o avea. Celebrul rapper a suferit la câteva ore după concert un infarct, chiar în propria locuință.

„Toate semnele indică spre chestia asta. Adică el la un moment dat s-a dat jos de pe scenă că îi este rău. Și-a revenit total. A plecat acasă perfect. Om întreg. Proaspăt, fresh, totul în regulă. Nu avea absolut nimic. După care acasă s-a întâmplat ce s-a întâmplat', a declarat unul dintre membrii trupei, potrivit fanatik.ro.

„A spus că simte ceva în piept. Nu știu exact, cred că ceva de genul ăsta a zis. Eu nu știu, informația asta mi-au zis-o oamenii. Și este informația cu care am rămas eu. Există posibilitatea să se fi speriat, să nu fi fost… nu știm.”, a adăugat alt artist.

Când are loc înmormântarea lui Nosfe. Toți cei care l-au apreciat sunt așteptați să-i aducă un ultim omagiu

Epuizarea, unul dintr emotivele care ar fi produs decesul

Nosfe era un artist extrem de muncitor, care-și petrecea ore în șir în studio. Așadar, epuizarea este văzută acum de către colegii de trupă ca fiind unul dintre motivele care ar fi produs decesul neașteptat al solistului. 

„Nu, ca întotdeauna a fost totul perfect. Toată lumea fresh, toată lumea on. Toți profi cum suntem de fiecare dată. Nu a fost absolut nimic. Pe un om îl simți. Noi lucrăm împreună de atâta timp și ne simțim și ne știm. Dacă era ceva în neregulă cu el ne dădeam seama. Dar în afară de toate pe care le avem pe noi cu stresul și cu munca pe care o facem noi, care este extraordinar de stresantă și de solicitantă, nu a fost.

Ce cred eu că s-a întâmplat, este efectiv epuizare. Făcea foarte multe. Omul stătea în studio până dimineața. Cred că dormea câteva ore pe noapte. Muncea întruna, întruna. Statul departe unde stă el, drumuri toată ziua. Copil, nevastă, familie, stres, obligații…”, a mai adăugat colegul de trupă.

Nosfe, destin tragic: „Câștigam 20 de euro pe săptămână, banii mei de mâncare”. Regretatul artist și-a spus povestea la Chefi la cuțite

„Ne-am văzut cu Madi în noapte cu pricina”

Mădălina Crețan, soția regretatului artist, a fost cea care l-a găsit pe bărbat mort în propria locuință și cea care a apelat la ambulanță. Femeia este distrusă după această veste cumplită, întrucât cei doi se iubeau extrem de mult. 

„Da, ne-am văzut cu Madi în noapte cu pricina. Nu am ce să zic. Nici nu știi ce să îi zici într-o situație de genul ăsta. Nimeni nu conștientizează ce se întâmplă. Niciunul din noi. Mi se pare că este un vis prost. Mi se pare că nu se întâmplă, că nu e real', a încheiat cel care i-a fost coleg de trupă, dar și prieten lui Nosfe.

Povestea de dragoste dintre Nosfe și soția sa. Cei doi au trecut prin foarte multe greutăți: „S-a aflat într-o situație dificilă”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel