Când are loc înmormântarea lui Nosfe. Toți cei care l-au apreciat sunt așteptați să-i aducă un ultim omagiu

Data publicării:
Nosfe, foto Facebook / Satra Benz
Descriere foto: Nosfe, foto Facebook / Satra Benz

Nosfe va fi înmormântat, după ce s-a stins fulgerător din viață, la vârsta de 37 de ani. 

Nosfe va fi condus pe ultimul drum marți, 18 octombrie, la Biserica Izvorul Tămăduirii. Cei care vor însă să-i aducă ul ultim omagiu îndrăgitului artist o pot face și astăzi, tot în același loc, după cum au anunțat membrii trupei Șatra Benz, pe rețelele de socializare.

Artistul a fost găsit fără suflare sâmbătă noaptea, 16 octombrie, chiar în propria locuință. Solistul a suferit un infarct, moartea sa fiind extrem de rapidă și de fulgerătoare. Soția artistului a fost cea care l-a găsit pe Nosfe în casă fără răsuflare și a chemat ambulanța. Toți colegii de breaslă sunt încă în stare de șoc, pentru că artistul abia ce se întorsese de la un concert, în acea seară. 

„Pentru cine își doreșe să-și ia rămas bun de la Nosfe. Astăzi de la ora 14:30 la Biserica Izvorul Tămăduirii, Dumbrăveni, strada Dealul Bisericii nr. 54 A, iar mâine sjulba are loc toto acolo, de la ora 13:00.”, a fost mesajul transmis de Șatra Benz, pe Instagram. 

Povestea de dragoste dintre Nosfe și soția sa. Cei doi au trecut prin foarte multe greutăți: „S-a aflat într-o situație dificilă”

Artiștii din România strâng bani pentru familia îndurerată

Foarte mulți artiști din România s-au mobilizat și au început să strângă fonduri pentru familia lui Nosfe. Potrivit informațiilor apărute în mediul online, artistul ar fi avut probleme cu banii, chiar dacă pe plan muzical avea o continuă activitate, iar concertele erau și ele destul de multe. În acest sens, Speak a dat cărțile pe față și s-a hotărât să vorbească despre situația din România în care se află extrem de mulți artiști, care semnează cu casele mari de discuri. Potrivit artistului, cântăreții sunt sub controlul total al labelului cu care semnează și nu au niciun drept asupra propriilor realizări. Speak a adus în discuție și cazul lui Nosfe. 

”Din ce știu eu, Nosfe era într-o situație de genul. Nu ma înșel, poate nu cunosc contractul în detaliu, dar în mare parte cam așa funcționează lucrurile. În nicio țară din lumea asta, nu este posibil ca un artist care strânge mii de oameni la concerte, să aibă probleme cu banii. La noi se poate.”, a scris Speak.

În continuare, artistul a postat și conturile soției lui Nosfe, ca și ceilalți colegi de breaslă, unde toți cei care vor să ajute o pot face.

Nosfe, destin tragic: „Câștigam 20 de euro pe săptămână, banii mei de mâncare”. Regretatul artist și-a spus povestea la Chefi la cuțite

Care este cauza decesului lui Nosfe

Nimeni nu știa ca artistul să aibă probleme de sănătate, motiv pentru care șocul a fost și mai mare. Tocmai din cauza acestui lucru, în mediul online au apărut diferite ipoteze, cu privire la moartea sa rapidă. În urma zvonurilor citite, Șatra Benz a ales să publice un nou mesaj pe rețelele de socializare, în care să pună punct celor scrise, dar, în același timp, au dezvăluit și care este cauza reală a morții lui Nosfe.

”Vă rugăm, nu mai răspândiți informații false despre împrejurările morții lui NOSFE! Nu s-a sinucis, nu a murit în somn. A suferit un infarct la scurt timp după concertul de azi-noapte. Până la un comunicat concludent din partea noastră, faceți doar presupuneri. Respectați-ne liniștea în aceste momente delicate”, este anunțul făcut de Șatra Benz.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel