Nosfe, destin tragic: „Câștigam 20 de euro pe săptămână, banii mei de mâncare”. Regretatul artist și-a spus povestea la Chefi la cuțite

Data actualizării: | Data publicării:

NOSFE de la Șatra BENZ, pe numele real Darius Vlad Creţan, a încetat din viață. Avea 37 de ani și iubea muzica și gătitul.

Nosfe și soția lui, Mădălina, care este blogger, au participat, recent, la Chefi la Cuțite, unde au impresionat jurații cu preparatele lor, dar și cu povestea de viață pe care Dragoș a dezvăluit-o.  

 ”Pe la 17 ani am plecat în Italia, la tatăl meu, pentru că eu am crescut fără tatăl meu, și acolo, după ce am terminat liceul, am început să muncesc. Câștigam 20 de euro pe săptămână, banii mei de mâncare. De muzică m-am apucat în 2002 tot în Italia. M-am împrietenit cu niște băieți care își deschiseseră un studio, așa am făcut primele piese și de-atunci n-am mai putut să mă opresc”, a dezvăluit artistul, la Antena 1.

Artistul era pasionat de gătit și avea și un cooking show online, Condimentele lui Nosfe.

Soția artistului, mesaj sfâșietor

Mădălina, soția artistului, este devastată de durere. Femeia a postat, pe rețelele de socializare, un mesaj sfâșietor, după moartea acestuia. Cu câteva ore înainte, ea își filma soțul pe scenă, în timp ce cânta. 

 

Ruby, în stare de șoc, după moartea lui Nosfe: „Nu pot să cred. Familia lui săraca, copilul...”

Ruby este în stare de șoc, după ce a aflat că bunul ei prieten, Nosfe, s-a stins din viață fulgerător. 


Nosfe s-a stins din viață sâmbătă noapte, după cum anunță colegii săi din trupa Șatra BENZ. Artistul avea doar 37 de ani.

„Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată.
Fratele nostru NOSFE a plecat dintre noi azi noapte. Ne aflam într-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea. Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm. Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim frate! Somn senin și trecere lină”, a transmis trupa Șatra Benz pe rețelele de socializare.

 

Nosfe și Ruby au colaborat, în trecut, la câteva piese. După cum spune artista, cei doi urmau să intre în studio peste câteva zile, pentru a lucra la un nou album. Ruby este în stare de șoc după aflarea veștii că Noste a murit. 

”Nu pot să cred, în secunda asta am aflat. Nu pot să cred, sunt în stare de șoc în momentul ăsta. Mi-a spus acum un prieten, am vorbit cu el la telefon alaltăieri, trebuia să avem filmări, trebuia să ne vedem. Aseara m-am uitat la studio la videoclip. Nu pot să cred. Familia lui săraca, copilul... ”, a declarat Ruby pentru Spynews.ro.

 

Nosfe, concert, cu câteva ore înainte să moară

Artistul a cântat alături de Șatra Benz, cu doar câteva ore înainte să se stingă din viață. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel