Povestea de dragoste dintre Nosfe și soția sa. Cei doi au trecut prin foarte multe greutăți: „S-a aflat într-o situație dificilă”

Data publicării:

Nosfe și Mădălina Crețan au trăit împreună o frumoasă poveste de dragoste și s-au susținut reciproc chiar și în cele mai grele clipe. 

Nosfe, fondatorul trupei Șatra Benz, dar și unul dintre cei ai cunoscuți traperi din România, s-a stins din viață pe 16 octombrie. Artistul avea doar 37 de ani, era căsătorit cu Mădălina Crețan, iar împreună cei doi aveau și o fetiță, pe care solistul o iubea din toată inima. Povestea de dragoste dintre ei a luat naștere într-un moment destul de dificil pentru artistul care se mai afla implicat într-o relație. Aceștia au povestit tot în cadrul unei emisiuni, unde Mădălina a spus faptul că solistului i-a luat aproape un an de zile să facă această alegere sentimentală.

„Din păcate pentru el, la începutul relației noastre s-a aflat într-o situație dificilă. Trebuia să aleagă între o relație de 5 ani și o relație proaspătă, care nu era tocmai relație și… I-a fost foarte greu să se hotărască, iar eu sunt destul de deschisă și a fost ceva gen: 'Dai pasărea din mâna pe cioara de pe gard'. I-a luat vreo 9 luni să se hotărască. O sarcină (râde). Am suferit.”, a povestit soția artistului, potrivit viva.

S-a aflat cauza morții lui Nosfe, artistul care s-a stins fulgerător, la doar 37 de ani. Șatra Benz a făcut anunțul

 

„Și eu am suferit, să știi”

În apărarea sa, Nosfe spunea atunci faptul că a suferit în egală măsură cu Mădălina, pentru că nu era pus în cea mai ușoară ipostază și, anume, aceea de a alege și de a se retrage dintr-o relație de 5 ani de zile. 

„Și eu am suferit, să știi. Eu țin foarte mult la oameni în general și nu-mi place să fac rău oamenilor, adică eu caut tot timpul să dau o veste proastă în cel mai frumos mod posibil. Deși câteodată este o prostie și mai bine direct. Acum am învățat asta. Automat atunci când s-a apropiat sfârșitul relației, eu mi-am dat seama, fiind foarte cerebral, cum a spus și ea (n.r. soția), că am luat decizia.”,  a declarat regretatul artist.

Nosfe, destin tragic: „Câștigam 20 de euro pe săptămână, banii mei de mâncare”. Regretatul artist și-a spus povestea la Chefi la cuțite

Nosfe a avut probleme financiare

Nosfe a primit la un moment dat oportunitatea de a pleca peste hotare, într-o țară în care foarte mulți români încearcă să-și clădească un viitor mai bun. Chiar dacă familia artistului nu era foarte împlinită pe plan financiar, Mădălina l-a determinat să refuze acea oportunitate, pentru că-și dorea să stea alături de ea, în România. 

„Am avut o propunere pentru un job foarte șmecher în Italia. Trebuia să fiu asistent managerul unui președinte de bancă. Nu am plecat pentru că domnișoara, prin criza pe care a făcut-o în momentul ăla, mi-a explicat că nu trebuie să plec și că trebuie să rămân cu ea.”, spunea Nosfe.

Ruby, în stare de șoc, după moartea lui Nosfe: „Nu pot să cred. Familia lui săraca, copilul...”

 

Soția lui Nosfe, devastată de durere

Mădălina Crețan este cea care l-a găsit pe artist în casă fără suflare și tot ea este cea care a apelat la ambulanță. Femeia este distrusă de durere, pentru că nu se aștepta ca această tragedie să le umbrească fericirea celor doi pe vecie. 

„Nu se va mai naște în lumea asta alt suflet ca al tău…te-au iubit atât de mulți oameni și n-ai înțeles o secundă ce om mare ai fost și ce suflete pustiite ai lăsat aici…”, a scirs Mădălina Crețan, pe Instagram. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel