Niculina Stoican, dezvăluiri emoționante despre părinții ei: „ A greșit mult față de ea și totuși ea l-a iubit”

Data publicării:
Niculina Stoican, captură foto PRO TV
Descriere foto: Niculina Stoican, captură foto PRO TV

Niculina Stoican și-a deschis sufletul și a făcut dezvăluiri emoționante despre părinții săi. 

Niculina Stoican este una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară. În prag de sărbători, artista și-a dschis sufletul și a vorbit despre relația cu părinții săi, dar și despre sfaturile prețioase pe care le-a primit de la aceștia. 

Niculina Stoican, dezvăluiri emoționante despre părinții ei

„Atâta timp cât părinții ne dăruiesc iubire și grijă, nu răsfăț și îmbuibare, ci iubire și grijă și responsabilitate, noi ajungem adulți echilibrați, care, chiar dacă trec prin probleme, își găsesc în sufletul lor puterea de a înțelege că un rău vine și trece dacă tu ai grijă să înveți din lecția pe care ai primit-o și să nu întorci cu rău, să mergi mai departe și să îți cauți echilibrul în iubire.

Este cea mai frumoasă lecție pe care am primit-o eu de la mama mea, de la bunicii mei, de la toți cei care m-au înconjurat în copilărie”, a declarat Niculina Stoican pentru wowbiz.ro.

Artista a mărturisit că tatăl său a greșit foarte mult față de mama sa, însă aceasta l-a iubit mai presus de orice și a rămas în continuare alături de el. 

„Eu nu am întâlnit în viața mea o femeie care să poată iubi cu atâta profunzime și pentru totdeauna un singur bărbat, pe tatăl meu. Nu am întâlnit. Nici nu spun că am făcut eu niște chestionare în jurul meu și nu cunosc trăirile oamenilor din jurul meu în profunzime, dar ce știu despre ea este că l-a iubit pe tatăl meu profund și pentru totdeauna.

Deși el, din punctul meu de vedere, a greșit mult față de ea și totuși ea l-a iubit. Credeți că asemenea calitate o poate avea oricine? Eu nu cred! Eu, de exemplu, nu pot să o am. Eu, în momentul în care a apărut băiatul meu, eu pe el l-am iubit în detrimentul a tot ce a fost în jurul meu. De atunci a existat el și atât”, a adăugat Niculina.

Niculina Stoican, descurajată de mama sa în carieră

 Chiar dacă acum se bucură de extrem de mult succes, vedeta nu a fost susținută la început de mama ei să pășească în acest domeniu. Motivul este reprezentat de faptul că aceasta știa deja prin ce a trecut și cât de mult s-a chinuit să ajungă sus, fapt pentru care și-a sfătuit fiica să stea departe de domeniul muzical. Cu toate acestea, artista și-a urmat îndeaproape mama, luând cel mai bun exemplu de la ea, pe toate planurile.

‘’Mama nu și-a dorit niciodată să cânt, pentru că ea s-a chinuit foarte mult. Ea are așa o poveste de viață frumoasă, este un om atât de frumos în suflet și în minte și în ființa ei. Cu atâta iubire pe care a dăruit-o, nu a primit înapoi decât suferință. Nu am nevoie de mai multe sfaturi, decât de exemplul ei. Ea l-a iubit pe tata dincolo de lume. Nici nu cred că există o asemenea iubire. N-am putut să o înțeleg niciodată. L-a iubit și l-a iertat pentru absolut tot ce i-a făcut”, a povestit Niculina Stoican la Etno Tv, potrivit spynews.

Citește și: Niculina Stoican, înșelată de soț. Artista a fost sunată de amantă: „Știi, soțul tău mă iubește”

Recunoaște personajul: Indiciu: Este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară

Petrică Mâțu Stoian i-a apărut în vis Niculinei Stoican. Regretatul artist i-a amintit de promisiunea pe care și-au făcut-o: „Noi am avut o intelegere”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel