Recunoaște personajul: Indiciu: Este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară

Data actualizării: | Data publicării:

Fetița din imagine este o îndrăgită cântăreață de muzică populară și este foarte apreciată pentru vocea sa inconfundabilă.

Fetița din imagine este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară, din România. Aceasta s-a născut în Balta, Mehedinți, pe data de 9 decembrie 1970. Cântăreața a urmat primii ani de școală la Drobeta Turnu-Severin, iar liceul și facultatea la București, studiind Etnomuzicologie și Folclor.

A fost solistă a Ansamblului folcloric „Maria Tănase” din Craiova, a făcut parte din juriul emisiunii „Vreau să fiu mare vedetă”, de la Antena 1, dar a prezentat și reality show-ul "Te vreau lângă mine", de pe Kanal D. În prezent, cântăreața apare pe micile ecrane tot în postura de jurat, de data aceasta la TVR1.

Alte detalii despre viața artistei

Cântăreața din poză s-a căsătorit la vârsta 20 de ani, iar la 23 l-a născut pe fiul ei, Vlad. Aceasta s-a mutat din România, timp de 3 ani, și a ales să locuiască în Grecia, unde a lucrat ca babysitter.

Aceasta are o admirație deosebită pentru Nicoleta Voica, iar alt lucru important despre ea este că nu renunță niciodată la talismanul ei norocos, pe care l-a primit de la mama sa, într-un moment greu din viață. Soțul acesteia a fost în închisoare timp de 3 ani, fapt ce a făcut-o pe artistă să pice în depresie și să aibă atacuri de panică. 

După cum probabil ai anticipat, în fotografie nu e nimeni altcineva decât, Niculina Stoican!

Relația lui Petrică Mâțu Stoian cu Niculina Stoican

Într-un interviu pentru emisiunea „La Măruță”, de la PRO TV, Niculina Stoican, buna prietenă a regretatului artist, a povestit, în lacrimi, cât de apropiați erau și cum a afectat-o moartea acestuia. 

”Relația mea cu Petre a fost de cu totul altă natură. O relație bazată în primul rând pe locul în care ne-am născut. Noi împreună eram o forță și cream atâtea invidii și atâtea răutăți, că au fost atâția colegi în jurul nostru care nu au făcut nimic altceva toată cariera lor decât să ne despartă, să ne dea la o parte, să nu mai fiu eu, să vină altcineva. Este liberul arbitru, este legea supraviețuirii, ca-n junglă. Cine poate oase roade, cine nu nici carne moale. Eu nu aveam nevoie și nici el. Nu aveam nevoie unul de celălalt să ne susținem pe scenă. Noi eram o forță și separat.”, a declarat Niculina Stoican, la PRO TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel