Petrică Mâțu Stoian i-a apărut în vis Niculinei Stoican. Regretatul artist i-a amintit de promisiunea pe care și-au făcut-o: „Noi am avut o intelegere”

Data publicării:

La două luni de la moartea marelui artist Petrică Mâțu Stoian, Niculina Stoican, buna sa prietenă. îl visează. 

Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață la începutul lunii noiembrie. Dispariția marelui artist a venit ca un șoc pentru public și prietenii săi apropiați. 


Într-un interviu pentru emisiunea „La Măruță”, de la PRO TV, Niculina Stoican, buna prietenă a regretatului artist, a povestit, în lacrimi, cât de apropiați erau și cum a afectat-o moartea acestuia. 

”Relația mea cu Petre a fost de cu totul altă natură. O relație bazată în primul rând pe locul în care ne-am născut. Noi împreună eram o forță și cream atâtea invidii și atâtea răutăți, că au fost atâția colegi în jurul nostru care nu au făcut nimic altceva toată cariera lor decât să ne despartă, să ne dea la o parte, să nu mai fiu eu, să vină altcineva. Este liberul arbitru, este legea supraviețuirii, ca-n junglă. Cine poate oase roade, cine nu nici carne moale. Eu nu aveam nevoie și nici el. Nu aveam nevoie unul de celălalt să ne susținem pe scenă. Noi eram o forță și separat.”, a declarat Niculina Stoican, la PRO TV.


Petrică Mâțu Stoian i-a apărut în vis

 

Mai mult, cântăreața spune că regretatul artist i-a apărut în vis pentru a-i aminti de înțelegerea pe care cei noi au fpcut-o cu ani în urmă.

”Noi am avut o intelegere pe care eu am respectat-o cuvant cu cuvant! L-am si visat, mi-a spus: sa nu uiti de intelegere!”, a mai marturisit Niculina Stoican.

 

"Eu nu am fost niciodată prietenă nici cu Enceanu, nici cu Steliana Sima și nici cu Mariana Ionescu”


În ciuda relației apropiate pe care o avea cu regretatul artist, Niculina Stoican spune că nu a fost niciodată prietenă cu Constantin Enceanu, Steliana Sima și Mariana Ionescu, și ei apropiați ai lui Petrică Mâțu Stoian. 


"Eu nu am fost niciodată prietenă nici cu Enceanu, nici cu Steliana Sima și nici cu Mariana Ionescu. Noi suntem colegi și asta nu înseamnă că nu îi prețuiesc pentru ceea ce sunt ei, pentru faptul că facem parte din aceeași generație.

Nu ne-am vizitat niciodată, dar asta nu înseamnă că este greșit. Nu înseamnă că dacă apărem la televizor și stăm unii lângă alții și zâmbim, ne petrecem, lucrul acesta trebuie să-l facem pentru public. Nu înseamnă că după ce ieșim din filmare trebuie să ne batem sau trebuie să ne ducem de la unul la altul să dormim câte o săptămână că trebuie să mulțumim pe cineva. Nu-mi trăiesc viața ca să mulțumesc pe cineva, că nu am de ce.
Eu sunt foarte stăpână și foarte corectă pe ceea ce spun și îmi susțin sentimentele și ceea ce sunt și nu am nimic de ascuns. Ei sunt colegii mei, nu au fost niciodată prietenii mei.", a mărturisit Niculina Stoican în interviul de la Pro tv.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel