Nicole Cherry, probleme de sănătate în sarcină. Artista a rămas fără voce

Data actualizării: | Data publicării:
Nicole Cherry, sursa instagram
Descriere foto: Nicole Cherry, sursa instagram

Nicole Cherry se confruntă cu probleme de sănătate. Viitoarea mămică și-a pierdut vocea și a mers la medic pentru a primi tratament.

Nicole Cherry a anunțat recent că este însărcinată. Vedeta urmează să nască, peste câteva luni, o fetiță extrem de așteptată.

Vestea că va deveni mamă a venit ca un șoc pentru faci, care abia se obișnuiau cu ideea că artista a devenit femeie și că nu mai este adolescenta care a cucerit inimile românilor în urmă cu câțiva ani. 


Zilele acestea, vedeta se confruntă cu o situație declicată. Mai exact, ea întâmpină niște probleme de sănătate. Și-a pierdut vocea și nici măcar tratamentul medicilor nu a ajutat-o să amelioreze simptomele.

 „Vocea mea nu și-a revenit, dacă vă vine să credeți. Eu n-am fost atâta timp răgușită în viața mea. Bine, ce-i drept, nici nu m-am ținut calumea de tratamentul acela. Mi s-a părut că mi-a trecut, iar m-a luat”, a spus Nicole Cherry pe InstaStory.

Cum a aflat iubitul lui Nicole Cherry că va deveni tătic: „O să fie special momentul ăsta pentru totdeauna”

Cum au fost primele luni de sarcină


Nicole Cherry este însărcinată în 5 luni și trăiește cele mai frumoase clipe de când a aflat că va deveni mămică pentru prima oară. 


Chiar dacă are doar 22 de ani, vedeta și-a dorit tare mult să aibă o fetiță, iar visul i s-a îndeplinit. 


Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Florin, care este mai mare decât ea cu 8 ani. 


Vedeta nu știe dacă va naște natural sau prin cezariană, dar spune că va face totul așa cum medicii îi recomandă, pentru binele micuței ei: „Încă nu m-am decis, dar oricum voi merge pe mâna medicului meu. Mai aproape atunci o să vedem cum trebuie să vină bebelina pe lume, cum o să-i fie cel mai bine”, a declarat artista. 

Nicole Cherry, apariție incendiară la piscina în costum de baie. Cum arată artista, însărcinată în aproape patru luni/ FOTO


Artista s-a confruntat cu momente dificile în primele luni de sarcină, dar acum se simte mai bine ca niciodată: 


„În primele luni a fost groaznic, pentru că nu-mi mai plăcea să mănânc nimic din ce mâncam înainte, dar după mi-am revenit ușor, ușor. Acum, la cinci luni aproape, sunt vis”, a mai adăugat vedeta. 

 

Nicole Cherry și Florin nu au ajuns încă în fața altarului din cauza pandemiei de coronavirus. Cireșica spune că așteaptă să treacă această perioadă grea pentru a organiza un eveniment fastuos. 

 

„Nu ne-am căsătorit. Am așteptat să treacă pandemia, pentru că ne-am dorit ca acest eveniment să se desfășoare într-un mod normal și să ne bucurăm de absolut toți oamenii pe care vrem să-i avem la evenimentele noastre”, a spus Nicole Cherry, potrivit Ciao.ro. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel