Cum a aflat iubitul lui Nicole Cherry că va deveni tătic: „O să fie special momentul ăsta pentru totdeauna”

Data publicării:
Nicole Cherry, foto Instagram
Descriere foto: Nicole Cherry, foto Instagram

Nicole Cherry a uimit pe toată lumea după ce a anunțat că este însărcinată. Cum a reacționat iubitul ei la aflarea veștii?

Nicole Cherry trăiește cele mai frumoase clipe de când a aflat că va fi mămică pentru prima oară. Artista a ținut totul secret la început, deoarece a vrut să fie sigură că totul decurge normal. Cântăreața este în culmea fericirii și rolul de mămică îi vine foarte bine. 


”Am ținut bine secret înainte. O săptămână înainte de lansarea oficială. Am vrut sa mă asigur că copilul este bine și sănătos și pentru mine să am grijă de mine în totalitate. Eu aș fi spus din prima zi, dar trebuie să ai răbddare în primul trimestru”, a spus Nicole Cherry la Antena Stars.


Nicole Cherry a dezvăluit cum și-a anunțat iubitul că va fi tătic și spune că acel moment va fi special pentru tot restul vieții. Aceasta a vrut să filmeze, dar totul a fost spontan și lucruri nu au decurs așa cum și-a plănuit. 


”Erau niște semne care îmi dădeau de veste, mă așteptam, sarcina nu a fost întâmplătoare. Am lucrat la asta. Tot e o surpriză, până nu vezi testul ăla. Dar era de așteptat. Am făcut un test și a ieșit pozitiv. Am încercat să filmez, dar s-a pus în afara cadrului pe care îl aranjasem. Trebuia să fie pentru noi și doar atât. O să fie special momentul ăsta pentru totdeauna”, a adăugat Cireșica. 


Chiar dacă la început, tatăl artistei a negat zvonurile cum că fiica lui ar fi însărcinată, Nicole Cherry spune că părinții ei o susțin mereu și sunt alături de ea în orice moment: „Părinții mei s-au bucurat foarte mult! Am cei mai fantastici părinți, care sunt alături de mine si mă susțin necondiționat”. 


Cum se simte artista în primele luni de sarcină? Nicole Cherry nu vrea să fie o răsfățată.


”Nu pot să zic că a fost ceva greu până acum. Sunt alte femei care au sarcini toxice și nu aș vrea să îmi plâng de milă pentru câteva vărsături. Sunt bine. Am obosit din cauza tocurilor, dar nu vreau să mă tratez ca pe un bibelou”, a mai spus ea la Antena Stars. 

 

Citește și: Ce face Lora după ce a plecat de la „Vorbește Lumea”. Răsfăț total, în costum de baie

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel