Nicole Cherry, apariție incendiară la piscina în costum de baie. Cum arată artista, însărcinată în aproape patru luni/ FOTO

Data publicării:

Nicole Cherry a uimit pe toată lumea, după ce și-a făcut apariia la piscină, îmbrăcată în costum de baie, cu burtica de gravidă la vedere.

Nicole Cherry este mai fericita ca niciodată, de când a aflat că va deveni mămică pentru prima dată.. Tânăra artistă a ținut totul secret timp de câteva luni, dar într-un final a spus adevărul. Cântăreața este în culmea fericirii și rolul de mămică îi vine foarte bine. Aceasta a dezvăluit de ce a ținut totul ascuns pentru câteva luni. 


”Am ținut bine secret înainte. O săptămână înainte de lansarea oficială. Am vrut sa mă asigur că copilul este bine și sănătos și pentru mine să am grijă de mine în totalitate. Eu aș fi spus din prima zi, dar trebuie să ai răbddare în primul trimestru”, a spus Nicole Cherry la Antena Stars.

 

Nicole Cherry, adevăratul motivul pentru care și-a ascuns sarcina: ”Nu vreau să-mi plâng de milă”

 

Recent, Nicole Cherry a avut o apariție inedită la piscină. Aceasta s-a fotografiat îmbracată într-un costum de baie format dintr-o piesă și extrem de mulat, care i-a lăsat la vedere burtica de graviduță. Însărcinată deja aproape în patru luni, burtica este deja vizibilă, lucru ce i-a emoționat peste măsură pe fani.

Artista este extrem de grijulie acum, motiv pentru care a ales să stea mai mult la umbră, decât la soare pentru a o proteja pe micuța care crește ușor, ușor în pântec. De asemenea, Nicole a avut grijă să se dea cu multă cremă pentru a se proteja de soare.

„Doamne, te rog să nu înceapă ploaia! Am scos copiii la piscină. Am scos-o și pe asta mică și pe asta mare. Ce am fost și ce-am ajuns. Acum sunt jumătate sub umbrelă și numai picioarele ce le am... M-am dat cu protecție. Lasă, să fie bebelina bine”, a spus Nicole Cherry la InstaStory.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel