Nicolae Guță, jefuit de hackeri, după ce a făcut 130.000 de dolari în doar câteva ore pe TikTok. Cât ar fi furat hoții

Data publicării:
Nicolae Guță
Descriere foto: Nicolae Guță

Lucian Elgi a dezvăluit ce s-a întâmplat cu banii încasați de Nicolae Guță pe live pe TikTok.

Nicolae Guță a bătut recent recordurile pe TikTok, după ce celebrul manelist a reușit să strângă în câteva ore într-un live pe această platformă aproximativ 80.000 de oameni. Așadar, după cum era de așteptat, nici veniturile nu au fost deloc modeste, întrucât acesta a reușit să încaseze o sumă uriașă de bani. Lucian Elgi a fost atât proprietarul studioului în care a cântat Guță live, cât și cel care a organizat întregul proces. Astfel, potrivit acestuia, totalul banilor încasați este de 130.000 de dolari, sumă din care a extras și platforma procentul său. Cu toate acestea, bărbatul spune că nici nu s-au putut bucura prea mult de recordul obținut, că au fost deja victimele hackerilor.

„O naivitate incredibilă pe care am avut-o în momentul în care am crezut într-un mail căruia i-am răspuns. Pe TikTok există o campanie cu niște inimioare. Dacă strângi 10.000, a doua zi TikTok-ul îți dă ție un titlu, o statuetă. Trebuie să spunem că acest live epocal cu Nicolae Guță a strâns mai mult de 80.000 de tap tap-uri, ceea ce înseamnă că a devenit în toată lumea, nu doar în România, au intrat de pe toate continentele, din toate țările oameni, audiența ați văzut-o și voi, 80.000 de persoane. Nu știu dacă este un record, nu suntem în competiție cu nimeni.”, a declarat Lucian Elgi în cadrul emisiunii Exclusiv VIP de pe Prima TV.

Citește și: Carmen Harra, previziuni sumbre pentru relația dintre Anamaria Prodan și Ronald Gavril: „El nu este sufletul ei pereche”

Ar fi putut pierde toți banii

Norocul său a fost acela că și-a dat seama rapid de această eroare și a schimbat imediat parola contului, explică Lucian Elgi, care spune că, în caz contrar, hoții ar fi plecat cu întreaga sumă încasată de Nicolae Guță.

„Am primit un email în care mi se solicita faptul că trebuie să-mi actualizez datele, m-au contactat, eu în naivitatea mea am dat codul acela de acces, oamenii aceștia au intrat în cont, nu puteau lua toată suma de bani, pentru că exista limită, în schimb, au schimbat parte din acești bani în monede și le-au donat unui alt cont. Nu este problemă, ideea este că m-am trezit imediat, am schimbat parola, altfel rămâneam fără niciun ban.”, a mai spus el.

Citește și: Cele două trucuri care o ajută pe Teo Trandafir să se mențină în formă: „Acesta e secretul”

Cât au furat hackerii

Așadar, se pare că hackerii au furat puțin peste 5.000 de euro, dezvăluie proprietarul studioului. Cu toate acestea, el asigură pe toată lumea că Nicolae Guță și-a luat partea de bani integrală, așa cum cei doi au convenit de la bun început. Bărbatul nu și-a dorit să dezvăluie despre câți bani ar fi vorba.

„Mi-au luat 5.400 de dolari. Nicolae Guță și-a primit absolut toți banii din înțelegerea noastră, paguba rămâne a mea. Nu știu dacă pot spune, dacă el va vrea să facă publică această înțelegere, voi răspunde cu drag. Nu am știu că vom face atâția bani, eu am fost regizorul, dar nu ne așteptam la această sumă.”, mai spune el.

VEZI și: Sânziana Negru și iubitul ei, Ștefan Floroaica, au fost jefuiți. Cu ce bunuri au plecat hoții din casa celor doi: „Nu le aduceți înapoi”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel