Cele două trucuri care o ajută pe Teo Trandafir să se mențină în formă: „Acesta e secretul”

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Teo Trandafir ne-a dezvăluit care sunt principiile de la baza dietei sale.

Teo Trandafir reușește de câțiva ani să se mențină la aceeași greutate ideală, după ce a slăbit acum mult timp în jur de 60 de kilograme. Așadar, extrem de multe femei sunt curioase cu privire la secretul celebrei prezentatoare TV și la principiile ce sunt la baza unei siluete armonioase. Dacă atunci, când a dat jos aceste kilograme în plus, vedeta a avut o dietă ceva mai restrictivă, acum, Teo Trandafir ne spune că lucrurile nu mai sunt deloc așa. Cu toate acestea, există două reguli importante ce stau la baza reușitei acesteia, pe care ni le-a dezvăluit chiar prezentatoarea în exclusivitate. 

„Secretul, din punctul meu de vedere, este să te hidratezi foarte bine mai ales dimineață și apoi să mănânci tot ce vrei cu măsură și în cantități foarte mici. Nu am o dietă anume, mănânc ce vreau, ce am, ce se poate, dar în cantități cât se poate de mici.”, a declarat Teo Trandafir în exclusivitate pentru SPECTACOLA.

Citește și: Decizia radicală pe care Teo Trandafir a luat-o în legătură cu fiica sa: „Are o vârstă la care nu se mai recomandă acest lucru”

Cum arată o zi din viața lui Teo Trandafir

Pentru cine vrea să știe cum arată o zi din viața prezentatoarei de la Kanal D, aceasta ne spune că rutina sa începe încă de la primele ore ale dimineții, când are grijă, așa cum a spus mai sus, să bea suficiente lichide și să-și înceapă, astfel, cât mai bine ziua. Dacă apoi, vedeta este prinsă cu tot felul de proiecte, cum ar fi propriul podcast și emisiunea TV, seara, aceasta ne spune că își rezervă ceva timp pentru activitățile care-i plac și pentru pasiuni.

„Este foarte important ce am de făcut în ziua respectivă. Fiecare zi este diferită și trebuie privită așa cum vine. Sunt un om disciplinat, cu o rutină matinală bine conturată, mă trezesc dimineață, am grijă să mă hidratez corespunzător, trec prin revista presei și apoi plec fie spre studio, fie să filmez podcastul. Seara mă relaxez, citesc, mă întâlnesc cu prieteni. Acum sunt seri în care nu ratez “Insula de 1 milion”, un reality care mi se pare extrem de interesant, un experiment social în care natura umană este “personajul principal”, a continuat artista.

Te-ar putea interesa și: Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

„Am avut și momente când mi-am dorit să nu știe nimeni că sunt Teo Trandafir”

De asemenea, chiar dacă celebritatea este un lucru minunat, după cum confirmă chiar Teo Trandafir, vedeta și-ar fi dorit, în aceeași măsură, să existe și unele momente în care oamenii să nu o recunoască pe stradă. Există clipe când vrei să fii departe de ochii lumii și când ai nevoie de intimitate, ne spune aceasta. 

„Mie mi se pare că a fi un om cunoscut și iubit este un privilegiu. Am avut și momente când mi-am dorit să nu știe nimeni că sunt Teo Trandafir, dar asta e firesc. Atunci când ieși cu prietenii și ieși în public îți dorești să ai parte de intimitate și liniște.”, ne-a mai spus prezentatoarea TV.

Citește și: Oana Radu, luată la rost de Teo Trandafir în direct: „Dar de ce te-ai măritat?”. Artista spune că nu a fost niciodată compatibilă cu fostul soț



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel