Carmen Harra, previziuni sumbre pentru relația dintre Anamaria Prodan și Ronald Gavril: „El nu este sufletul ei pereche”

Data publicării:

Carmen Harra a dezvăluit cum va evolua actuala relației a celebrei impresare.

Anamaria Prodan trăiește în prezent cea mai frumoasă poveste de dragoste alături de Ronald Gavril, despre care impresara are doar cuvinte frumoase de spus. Vedeta este foarte mândră de actualul său iubit, pe care nu a trebuit să-l „ridice”, așa cum a făcut cu alți bărbați din viața sa, după cum mărturisea chiar ea în trecut. Astfel, Carmen Harra a făcut o serie de previziuni și a dezvăluit care sunt șansele ca cei doi să trăiască împreună până la adânci bătrâneți.

„Ea este o femeie căreia îi place să fie în atenția oamenilor, să fie fermecătoare. El este un spirit liber, îi este foarte greu să se atașeze. Ea este foarte dornică de atașament, au alte nivele energetice. Cifra 5 și cifra 3 de multe ori creează relații tranzitorii, adică care țin o perioadă de timp, dar între ei este o chimie puternică, există ceva real și ceea ce e important este să celebrezi momentul. Pe ei doi îi văd foarte potriviți în momentul acesta, buni unul lângă altul, dar aceste relații nu sunt definitive. Singurul aspect este inabilitatea lui de a se atașa 100%. Ei i-ar trebuie cineva cu cifra 6, 9 asta ar completa-o pe ea.”, a spus Carmen Harra, într-o emisiune difuzată pe Youtube WoWnews.

VEZI și: Carmen Harra, previziuni sumbre pentru viitor: „Capitala nu e pregătită”. Avertizările clarvăzătoarei pentru români

„El nu este neapărat sufletului ei pereche”

Așadar, Carmen Harra spune că cei doi nu sunt suflete pereche, însă impresara trebuie să se bucure de tot ce îi oferă momentul prezent, care este unul extrem de frumos. Cu toate acestea, poate exista și un final fericit, în care aceștia să ajungă în fața altarului, însă acest lucru depinde exclusiv de implicarea ambilor parteneri.

„El nu este neapărat sufletului ei pereche, dar pe moment relația asta este bună, ceea ce contează este să trăim clipa, experiența, să ne bucurăm de ea, această relație este o formă de vindecare, ea are nevoie să se vindece. Dacă ei vor să transforme în ceva care să dureze, ei amândoi trebuie să participe la acest proces și să intre la o relație de viață, una de durată. Trebuie să înțeleagă cine sunt ei, cum se manifestă și să facă eforturi pentru a rămâne împreună toată viața, există această posibilitate.”, a mai spus aceasta.

Citește și: Carmen Harra, noi previziuni despre Kate Middleton: „Ea are o cumpănă acum în viața ei”

Ce spune despre Ronald Gavril

În final, Carmen Harra are doar cuvinte bune de spus despre iubitul impresarei, care este un om extrem de muncitor. Cu toate acestea, clarvăzătoare spune că el nu și-a întâlnit până acum marea iubire, motiv pentru care Anamaria Prodan ar fi venit la fix în viața sa. 

„Eu nu-l cunosc personal, eu cunosc oamenii energetic, așa mă conectez cu el. Eu îl găsesc un om foarte echilibrat, dar în același timp foarte liber, un om care cred că nu a trăit marea lui iubire, asta e concluzia mea. Eu sunt sigură că Ana îi poate oferi perspectiva unei mari iubiri.”, a continuat clarvăzătoarea. 

VEZI și: Cele două trucuri care o ajută pe Teo Trandafir să se mențină în formă: „Acesta e secretul”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel