Neti Sandu, părăsită printr-un bilet, după o relație de 10 ani: „Când am văzut casa devastată, pur și simplu mi-a venit rău”

Data publicării:

Neti Sandu nu a avut astrele de partea ei, la capitolul amor. Celebrul astrolog a avut mai multe eșecuri sentimentale, dar, de departe, cea mai traumatizantă relație a fost aceea care s-a sfârșit printr-un bilet de adio sec. 

Neti Sandu, în vârstă de 64 de ani, se bucură de singurătate, ocupându-și timpul cu cariera, călătoriile și compania numeroșilor săi prieteni. 

Deși și-a dorit să devină mamă și să-și întemeieze o familie, soarta îi rezervase o altă cale. 

De peste 20 de ani, Neti Sandu aduce horoscopul zilnic în casele românilor. A ajuns să lucreze în televiziune „dintr-o întâmplare”, așa cum povestea ea, într-un interviu mai vechi. „Mâna destinului” i-a schimbat traiectoria, făcând-o să pășească în lumea fascinantă a astrologiei și, mai apoi, să cunoască celebritatea prin intermediul PRO TV-ului. 

VEZI ȘI:  Cum a ajuns Neti Sandu să învețe astrologie: „Când am văzut că nu mă mulțumesc nici cu parcurgerea tuturor filosofiilor acestui pământ”


Prima dragoste a cunoscut-o în liceu


Prima ei poveste de iubire se întâmpla în perioada liceului. În clasa a Xl-a, Neti Sandu avea să cunoască fiorul iubirii. S-au iubit cu pasiune, însă fragilitatea vârstei și-a spus cuvântul, cei doi ajungând la despărțire la fel de rapid precum s-au și amorezat. 

 „A fost destul de constructivă relaţia, dar eram prea mici şi nu înţelegeam nimic, ne jucam. Îmi plăcea că era imprevizibil”, a declarat vedeta la Europa FM

VEZI ȘI: Metoda inedită prin care Neti Sandu își îngrijește tenul, la 64 de ani: „Am început să mă dau cu cremă pe la vreo 40 de ani”

 

S-a căsătorit la 24 de ani

 


A ajuns și la altar, la doar 24 de ani, însă mariajul avea să se destrame rapid, după doi ani. 

 

VEZI ȘI: Destin sau liber arbitru? Neti Sandu: „Ego-ul nu ne lasă să progresăm. Ne ține în închisoare” / Exclusiv


A părăsit-o printr-un bilet sec

Apoi, Neti Sandu avea să-l cunoască pe cel care a reușit să-i lase cel mai amar gust al dezamăgirii. După o relație de 10 ani, bărbatul și-a făcut bagajele și a plecat, lăsând în urma lui un simplu bilet, în care îi spunea că își poartă reciproc ghinion și că de aceea o părăsește.


„Am experimentat trăitul în doi. Mi-a plăcut. Am stat zece ani. Da. A fost așa cum am avut eu nevoie. Ideea este că trebuie să te completezi. Multe lucruri pe care le faci să fie admirate, aprobate de partener și tu să ai tot timpul ce să admiri”, a mai spus Netu Sandu, pentru sursa citată. 

Despărțirea a avut loc exact când își făcea debutul în televiziune

 

Fix când începea o nouă etapă profesională, celebrul astrolog avea să înfrunte cea mai mare dezamăgire. A fost la terapie ani la rând pentru a scăpa de „umbra” relației încheiate atât de dureros. 

 

„Eu de-aia n-am luptat niciun milimetru şi nu i-am cerut nicio explicaţie, pentru că eu n-aş fi avut nicio posibilitate să-i dovedesc că nu eu sunt cauza. (…) Dacă nu ar fi plecat şi dacă nu s-ar fi întrerupt totul atât de dureros, de-o cruzime rară – că în prima zi de emisie a venit şi şi-a luat toate lucrurile din casă, iar eu când am ajuns de la emisiune şi am văzut casa devastată, pur şi simplu mi-a venit rău”, a mai declarat prezentatoarea horoscopului de la Pro TV.

VEZI ȘI: „Nu a înțeles deloc cine sunt”. Neti Sandu, relație dificilă cu mama ei: „Mă cataloga ca fiind rea”

Deși durerea a fost fără margini, ea povestea, într-un interviu pentru Viva, că astrologia a ajutat-o să treacă peste traumă. 

 

„Eu văd altfel lucrurile. Atunci când am fost părăsită, deja cunoșteam astrologie și știam foarte bine de la ce vine. Astrologic îmi explic și nu are legătură cu ghinionul. Așa cum faptul că nu am copii nu are legătură, iar, cu ghinionul – nu. Sunt niște programe de viață pe care sigur poți să le schimbi, dar trebuie să fii atent și la consecințele care apar. Unii oameni au casa copiilor activată – atunci trebuie să facă copii, le iese ușor. Cine are contraindicații acolo și se străduie foarte mult se miră apoi că, de exemplu, nu se înțeleg deloc. Eu văd altfel lucrurile, și de aceea pot așa. Am avut norocul să pot să-mi înțeleg singurătatea”, a spus Neti Sandu pentru Viva.ro. 

 


Născută în zodia Săgetător, Neti Sandu și-a analizat dintotdeauna parcursul profesional, dar și amoros din punct de vedere astrologic și nu consideră că a avut ghinion în dragoste. 


„Dacă e să vorbim strict din punct de vedere astrologic, eu câtă vreme sunt în lumina reflectoarelor, la televizor, și am notorietate, nu am sfera sentimentală, pentru că se face un fel de switch astrologic. În clipa în care nu mai sunt la TV, apare cineva (e ca și cum schimb mode-ul). Problema este cu vizibilitatea pe care o am și care poate să reapară în orice moment, iar riscul este să pierd relația, așa că eu nu mă grăbesc”, a adăugat prezentatoarea TV. 

 

VEZI ȘI: Neti Sandu, hărțuită pe stradă de curioșii care voiau să afle dacă poartă perucă: „Nu ați fi remarcat că nu e părul meu?”

 

Marele regret

 

Neti Sandu a dezvăluit, într-un interviu pentru unica.ro, că cel mai mare regret al ei e acela că nu a devenit mamă.

„Sincer, îmi pare rău că nu am copii, dar la tinerețe mă gândeam că va fi greu să-i fac. Acum constat că era bine să fi avut. Resimt că nu îi am, dar în tinerețe nu am fost în stare să-i fac, nu că n-aș fi putut.


Am considerat că nu era momentul și cred că aș fi greșit foarte tare cu educația lor. Foarte târziu am aflat cum trebuie să crești un copil. Eu vin dintr-o perioadă în care lucrurile stăteau cu totul altfel față de cum sunt acum. Atunci nu aveam acces la nimic”, a declarat Neti Sandu pentru sursa citată. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel