„Nu a înțeles deloc cine sunt”. Neti Sandu, relație dificilă cu mama ei: „Mă cataloga ca fiind rea”

Data publicării:

Neti Sandu a vorbit despre relația dificilă pe care a avut-o cu mama sa.

Neti Sandu a fost invitată în cadrul podcast-ului moderat de Damian Drăghici, unde a vorbit despre copilăria sa și despre relația dificilă pe care a avut-o cu mama sa. 


„Mama voia ca totul să fie executat perfect, bunicul era foarte exigent, el era figura centrală. Părinții ne dădeau ordine ce să facem, cum să facem. Eu eram agresivă. Mama mă cataloga ca fiind rea, pentru că eram foarte vocală. Niciun argument nu ținea în fața mamei, asta a ținut până la sfârșit.

Din păcate, ea nu ne-a înțeles pe noi deloc și nici noi nu am reușit să intrăm vreodată în capsula ei. Ea se mândra foarte tare cu mine. Mă lăuda, dar nu a înțeles deloc cine sunt, văd că nu avea cum să înțeleagă, dar ea era nemaipomenită, însă așa era crescută”, a mărturisit Neti, în podcast-ul lui Damian Drăghici.

„Eu nu am înțeles niciodată cum eram eu atât de diferită de ei”

Prezentatoarea Tv spune că ea era o fire introvertită și că refuza să se conformeze regulilor impuse de familie. Mai mult, aceasta mărturisește că se simțea diferită și neînțeleasă.

Se simțea înstrăinată de familie și devenise extrem de introvertită. ,,Eu fiind o fire mai introvertită, nu aveam chef să fac lucruri când ziceau ei. Ei nu respectau deloc acest timing la copii. Eu nu am înțeles niciodată cum eram eu atât de diferită de ei. Nici casa nu mi se părea că mi se potrivește. Soră-mea, pentru că a fost obligată, refuza cu seninătate să învețe, iar ca să scap, învățam eu, dar mie mi se potrivea, eu am ales culoarul care mi s-a potrivit”, a mai mai spus prezentatoarea TV în cadrul podcast-ului. 

Citește și: Neti Sandu, MOTIVUL pentru care nu are copii: „Resimt că nu îi am, dar în tinerețe nu am fost în stare să-i fac”

Cum a ajuns vedeta să învețe astrologie: „Când am văzut că nu mă mulțumesc nici cu parcurgerea tuturor filosofiilor acestui pământ”

În urmă cu ceva timp, celebra prezentatoare a fost invitata lui Horia Brenciu, în cadrul podcastului pe care acesta îl realizează pe YouTube. Neti Sandu a povestit de unde a început povestea ei cu astrologia și cum a ajuns să își facă din această pasiune o meserie.

 „Pasiunea a venit de la faptul că bunicul, care era penticostal, voia ca cineva să urmeze pe linia asta…și mama nu a vrut, tata nici atât. Apoi m-au dat pe mine să servesc eu. E adevărat că mă duceam și cântam în cor, spuneam poezii. Acolo mi-am început cariera…dacă vrei. Și bunicul, care avea doar trei clase, care e foarte gospodar și sănătos la minte, a intrat în religia asta și așa a murit. Foarte mulți au ieșit de acolo pentru că nu s-au regăsit. (…) Eu nu am avut o ramură religioasă. Eu am o relație cu mine. Eu aici îl caut, am fost și eu la biserică. (…) Eu nu înțelegeam ce îmi spunea bunicul. El spunea următorul lucru: Viața asta nu trebuie trăită pentru că există promisiunea de după. Eu nu înțelegeam. Am citit Biblia, am întrebat, am conspectat și tot așa. Eu nu înțelegeam în ce crede. Eu nu pricepeam. Atunci m-am apucat să citesc toată literatura universală, toată filosofia pământului. Apoi, când am văzut că nu mă mulțumesc nici cu parcurgerea tuturor filosofiilor acestui pământ, am zis că trebuie să caut altundeva.”, a spus ea.


Vedeta a început să studieze astrologia imediat după Revoluție, dintr-o întâmplare. 


 „După revoluție m-am dus la cursuri de yoga. Și acolo niște fetițe, eu tot nu eram tânără la revoluție. Ele m-au întrebat: Doamnă, nu vreți să mergeți cu noi la niște cursuri de astrologie? Am zis să văd ce e acolo, că știam doar de zodiac. Atunci m-am dus la Casa de cultură Preoteasa și era acolo un amfiteatru în care erau foarte mulți interesați și a venit un domn profesor care ne-a prezentat cum ar fi treaba cu astrologia, cu zodiacul și la final a zis așa: Dar să știti că din toată sala asta, din toți oamenii ăstia, unul singur va ajunge ceva.”, a declarat ea.


Neti Sandu nu se astepta, pe atunci, ca tocmai ea să fie acea persoană care să reușească în domeniul astrologiei. I se părea că este extrem de complicat și nu avea încredere în calitățile ei.


„El știa că așa se întâmplă. Eu, care nu știam să fac calcule, să fac lucruri complicate la matematică, știam trigonometrie, geometrie, dar mă gândeam că nu o să fiu eu aceea din toți oamenii ăia, eu mă duceam pentru prima dată acolo.Profesorul a întrebat atunci dacă mai știe cineva astrologie și a fost o fată care a zis că a mai studiat. Tot el i-a zis să ne preia pe o parte dintre noi să învățăm tot ce știe ea, apoi să mergem la el. Când am vorbit cu ea, atunci eu mi-am dat seama că nu o să știu să calculez ascendentul. Mi s-a părut foarte simplu. Și de atunci am început.”, a mai povestit Neti Sandu.

Citește și: Neti Sandu, previziuni pentru 2022. Zodia care ar putea da lovitura în afaceri: „În orice moment i se poate schimba viața”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel