Neti Sandu, hărțuită pe stradă de curioșii care voiau să afle dacă poartă perucă: „Nu ați fi remarcat că nu e părul meu?”

Data actualizării: | Data publicării:

Neti Sandu are aceeași coafură de peste 25 de ani, lucru care a stârnit unele curiozități pentru unele persoane, care s-au gândit că aceasta poartă perucă.

De peste 25 de ani, Neti Sandu prezintă rubrica Horoscop, în cadrul Știrilor PRO TV. Vedeta nu s-a schimbat prea mult în toți acelti ani. Ajunsă la 63 de ani, ea arată aproape la fel ca atunci când s-a angajat în televiziune, iar faptul că poartă aceeași coafură, o ajută să păstreze imaginea care a consacrat-o. 

Deși ea a explicat, în repetate rânduri, că este fidelă acestei tunsori, fanii au început să răspândească zvonul că, de fapt, ar purta perucă. Acest zvon a băgat-o în multe încurcături pe vedetă, care spune că, la un moment dat, ajunsese să fie hărțuită pe stradă de curioșii care voiau să afle dacă este pârul ei sau poartă perucă. 


Neti Sandu a povestit, în emisiunea „La Măruță”, de la PRO TV, cum până și o vecină, care o știe de mai bine de 37 de ani a oprit-o pe stradă să o întrebe dacă poartă perucă.


 „S-a oprit într-o zi o vecină și mă întreabă «Doamna Neti, vă rog eu, nu vă supărați pe mine. Doamnă, e părul dumneavoastră?». Și zic «Doamnă, mă știți de o mie de ani. Stau aici din 84. Nu ați fi remarcat că nu e părul meu?». Ea nici nu se mai uita, voia doar să verifice mitul”, a povestit Neti Sandu la PRO TV. 

 

Cum a ajuns vedeta să învețe astrologie

 

Celebra prezentatoare a fost invitata lui Horia Brenciu, în cadrul podcastului pe care acesta îl realizează pe YouTube. Neti Sandu a povestit de unde a început povestea ei cu astrologia și cum a ajuns să își facă din această pasiune o meserie.

 „Pasiunea a venit de la faptul că bunicul, care era penticostal, voia ca cineva să urmeze pe linia asta…și mama nu a vrut, tata nici atât. Apoi m-au dat pe mine să servesc eu. E adevărat că mă duceam și cântam în cor, spuneam poezii. Acolo mi-am început cariera…dacă vrei. Și bunicul, care avea doar trei clase, care e foarte gospodar și sănătos la minte, a intrat în religia asta și așa a murit. Foarte mulți au ieșit de acolo pentru că nu s-au regăsit. (…) Eu nu am avut o ramură religioasă. Eu am o relație cu mine. Eu aici îl caut, am fost și eu la biserică. (…) Eu nu înțelegeam ce îmi spunea bunicul. El spunea următorul lucru: Viața asta nu trebuie trăită pentru că există promisiunea de după. Eu nu înțelegeam. Am citit Biblia, am întrebat, am conspectat și tot așa. Eu nu înțelegeam în ce crede. Eu nu pricepeam. Atunci m-am apucat să citesc toată literatura universală, toată filosofia pământului. Apoi, când am văzut că nu mă mulțumesc nici cu parcurgerea tuturor filosofiilor acestui pământ, am zis că trebuie să caut altundeva.”, a spus ea.


Vedeta a început să studieze astrologia imediat după Revoluție, dintr-o întâmplare. 


. „După revoluție m-am dus la cursuri de yoga. Și acolo niște fetițe, eu tot nu eram tânără la revoluție. Ele m-au întrebat: Doamnă, nu vreți să mergeți cu noi la niște cursuri de astrologie? Am zis să văd ce e acolo, că știam doar de zodiac. Atunci m-am dus la Casa de cultură Preoteasa și era acolo un amfiteatru în care erau foarte mulți interesați și a venit un domn profesor care ne-a prezentat cum ar fi treaba cu astrologia, cu zodiacul și la final a zis așa: Dar să știti că din toată sala asta, din toți oamenii ăstia, unul singur va ajunge ceva.”, a declarat ea.


Neti Sandu nu se astepta, pe atunci, ca tocmai ea să fie acea persoană care să reușească în domeniul astrologiei. I se părea că este extrem de complicat și nu avea încredere în calitățile ei.


„El știa că așa se întâmplă. Eu, care nu știam să fac calcule, să fac lucruri complicate la matematică, știam trigonometrie, geometrie, dar mă gândeam că nu o să fiu eu aceea din toți oamenii ăia, eu mă duceam pentru prima dată acolo.Profesorul a întrebat atunci dacă mai știe cineva astrologie și a fost o fată care a zis că a mai studiat. Tot el i-a zis să ne preia pe o parte dintre noi să învățăm tot ce știe ea, apoi să mergem la el. Când am vorbit cu ea, atunci eu mi-am dat seama că nu o să știu să calculez ascendentul. Mi s-a părut foarte simplu. Și de atunci am început.”, a mai povestit Neti Sandu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel