Metoda inedită prin care Neti Sandu își îngrijește tenul, la 64 de ani: „Am început să mă dau cu cremă pe la vreo 40 de ani”

Data publicării:

Neti Sandu a dezvăluit cum se menține în formă la vârsta de 64 de ani. 

Neti Sandu este plină de energie și arată impecabil, la vârsta de 64 de ani. Celebrul astrolog pare că nu a îmbătrânit deloc, de-a lungul timpului, iar vârsta în cazul ei rămâne doar un număr. Chiar dacă este conștientă de complimentele pe care le primește întotdeauna de la fanii care o urmăresc neîncetat de ani de zile, Neti spune că nu fac nimic miraculos pentru a-și ține tenul departe de riduri. Vedeta de la Pro TV are o rutină de îngrijire destul de simplă, însă în care cuprinde toți pașii esențiali. 

„Poate vi se pare că nu am îmbătrânit și pentru că eu apar zilnic la TV, dar eu mă dau cu lucruri foarte simple pe față. E de reținut că nu mă culc niciodată cu fard pe față.

Mă dau cu spray cu acid hialuronic și colagen, mă dau cu crema mea cu miere de Manuka. Am și creme mai scumpe, dar acelea sunt doar de efect, nu hrănesc ca aceasta cu miere de Manuka.

Loțiunea micelară este tot cu miere de Manuka. Am început să mă dau cu cremă pe la vreo 40 de ani și ceva pentru că înainte nu suportam. Trebuia să scârțâie fața, acum nu mai merge așa că simt că nu am aer dacă nu mă dau cu cremă. Simțeam că mă strânge fața și nu mai pot să respir”, a povestit Neti Sandu la Vorbește Lumea, potrivit click

 

De asemenea, astrologul povestea în trecut faptul că nu este nici adepta operațiilor estetice, motiv pentru care nu a apelat la acestea, până la vârsta de 64 de ani. 

„Pot să trăiesc cu mine așa!', spunea astrologul.

Te poate interesa și: Cum se înțelege Neti Sandu cu Andreea Esca: „Ne întâlnim doar pe la evenimente. Felul ei de a se purta cu oamenii...”

 

Cum arată meniul lui Neti Sandu

Când vine vorba despre alimentație, Neti Sandu nu evită carnea din viața de zi cu zi. Totuși astrologul spune că încearcă să nu facă excese și să delecteze cu preparatele preferate rareori. În rest, Neti Sandu spune că se axează pe legume. 

„Nu sunt vegană. Mănânc și pui și rață. Îmi plac și sarmalele și mititeii, dar nu mănânc foarte des. Mai degrabă, merg o dată la restaurant și mănânc rață cu ananas, îmi fac pofta, simt gustul și apoi mă potolesc și mă întorc la legumele mele”, a mai povestit Neti Sandu.

Citește și: Destin sau liber arbitru? Neti Sandu: „Ego-ul nu ne lasă să progresăm. Ne ține în închisoare” / Exclusiv

 

Cum s-a hotărât să devină astrolog

Neti Sandu a moștenit această pasiune pentru astre din familie. Bunicul său a fost cel care i-a insuflat această taină, în care s-a specializat treptat. 

„Pasiunea a venit de la faptul că bunicul, care era penticostal, voia ca cineva să urmeze pe linia asta…și mama nu a vrut, tata nici atât. Apoi m-au dat pe mine să servesc eu. E adevărat că mă duceam și cântam în cor, spuneam poezii. Acolo mi-am început cariera…dacă vrei. Și bunicul, care avea doar trei clase, care e foarte gospodar și sănătos la minte, a intrat în religia asta și așa a murit. Foarte mulți au ieșit de acolo pentru că nu s-au regăsit. (…) Eu nu am avut o ramură religioasă. Eu am o relație cu mine. Eu aici îl caut, am fost și eu la biserică. (…) Eu nu înțelegeam ce îmi spunea bunicul. El spunea următorul lucru: Viața asta nu trebuie trăită pentru că există promisiunea de după. Eu nu înțelegeam. Am citit Biblia, am întrebat, am conspectat și tot așa. Eu nu înțelegeam în ce crede. Eu nu pricepeam. Atunci m-am apucat să citesc toată literatura universală, toată filosofia pământului. Apoi, când am văzut că nu mă mulțumesc nici cu parcurgerea tuturor filosofiilor acestui pământ, am zis că trebuie să caut altundeva.”, povestea Neti în urmă cu ceva timp.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel