Promisiunea pe care Dan Negru i-a făcut-o lui Benone Sinulescu, înainte ca acesta să se stingă din viață. Prezentatorul TV a povestit totul: „Nea Beni m-a rugat”

Data publicării:
Descriere foto: Dan Negru și Benone Sinulescu, foto Facebook
Descriere foto: Descriere foto: Dan Negru și Benone Sinulescu, foto Facebook

Dan Negru a dezvăluit ce promisiune i-a făcut lui Benone Sinulescu, înainte ca artistul să se stingă din viață. 

Cântăreţul de muzică populară Benone Sinulescu, în vârstă de 84 de ani, s-a stins din viață în urma unor complicații pulmonare. Regretatul artist a avut o prietenie strânsă cu Dan Negru, motiv pentru care prezentatorul TV i-a făcut o promisiune importantă lui Benone Sinulescu, înainte ca acesta să se stingă din viață.

Promisiunea pe care Dan Negru i-a făcut-o lui Benone Sinulescu, înainte ca acesta să plece dinre noi

Mai exact, Dan Negru a promis că va prezenta Festivalul Național de Folclor „ Benone Sinulescu ”, așa cum l-a rugat artistul înainte să moară. Prezentatorul TV  a povestit că, în urmă cu cinci ani, regretatul artist l-a rugat să prezinte festivalul care îi poartă numele. 

„Nea Beni m-a rugat, în 2017, să prezint primul festival care-i poartă numele.

Eram împreună, în Roma, cu familiile noastre, când mi-a spus că vrea să prezint festivalul. Au trecut anii, Nea Beni s-a stins și festivalul încă există, ducând mai departe numele lui Benone Sinulescu. Beni stătea în Bârzava, o localitate de lângă Arad, la câțiva pași de socrii mei. În serile de vară, stăteam împreună, cu familiile nostre, la povești. Copiii mei și azi țin minte roșiile extraordinare din grădina lui Beni. El avea o pasiune pentru grădinărit și știa să îngrijească excelent legumele”, a mărturisit Dan Negru pentru impact.ro.

A vrut să-l aducă în emisiunea Legendele

Benone Sinulescu a fost internat în spital timp de 14 zile, după ce a fost găsit inconștient în propria locuință.  Inițial, artistul a fost internat într-un centru de îngrijiri paleative, însă când starea de sănătate a acestuia s-a deteriorat, a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Arad, acolo unde medicii l-au pus pe picioare. Artistul și-a revenit atunci, iar apropiații spuneau că se simte bine.  Dan Negru spunea la acea vreme că își dorea foarte mult să îl inivite pe Benone Sinulescu în emisiunea sa „Legendele”, însă până să apuce să o facă, proiectul a fost anulat. 

”Mă bucur să aflu ca Benone e bine! Recunosc, l-am mințit in ultima vreme... Trebuia sa filmez cu el pentru "Legendele" in august, dar n-am putut să-mi mai conving colegii din televiziune, deși audiențele cu legendele erau mari și costurile infime.

Așa că in vremea negocierilor care au urmat l-am mințit spunându-i că filmările cu el merg înainte. Căutam fotografii pentru "Legendele" și pregăteam poveștile despre intâlnirile lui cu Sadoveanu sau Maria Tanase.

Suntem ipocriți și campioni la parastase. Audiența tv a "Legendelor in viață" a fost de cele mai multe ori peste media știrilor. Adică, se poate și cu ei in viață. Dar știrile voiau parastas! Așa cum îi adulmecă acu' breaking -news-ul. Beni, păcălește-i. Filmăm in august cum am promis!”, a transmis de Dan Negru pe rețelele de socializare, în urmă cu câteva luni.

Citește și: Oana Roman vorbește despre împăcarea cu Marius Elisei. Declarația care a făcut ravagii pe internet: „Astăzi a venit la noi”

Ceaiul care curăţă vasele de sânge şi creşte imunitatea. Lidia Fecioru: „Este foarte bun. Se bea cel mult două căni pe zi”

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel