Nelu Curcă din „La Bloc”, avertisment pentru Cătălin Măruță: „E păcatul cu care e cel mai greu de luptat. Te paște treaba asta la PRO TV”

Data actualizării: | Data publicării:
Cătălin Măruță, Mihai Coadă, captură video Youtube
Descriere foto: Cătălin Măruță, Mihai Coadă, captură video Youtube

Mihai Coadă a fost invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, unde i-a oferit acestuia mai multe învățături pe care le-a descoperit de-a lungul anilor. 

Mihai Coadă, cunoscut de foarte mulți drept „Nelu Curcă”, a fost invitatul lui Cătălin Măruță, în cadrul podcastului de pe Youtube. Chiar dacă la începutul anilor 2000 era unul dintre cei mai cunoscuți actori de la noi din țară, jucând mulți ani în serialul La Bloc, acesta a uimit pe toată lumea cu decizia sa de a se călugări. Fostul actor și-a argumentat această decizie, dar i-a dezvăluit și lui Cătălin Măruță greșeala pe care atât el, cât și alte persoane publice o fac și care e considerată a fi un mare păcat.

„Mândria e păcatul cu care e cel mai greu de luptat. Vezi că te paște treaba asta la PRO TV. Ești vedetă. Dar vezi să nu ți-o amețească Diavolul chestia asta că ai trecut peste mândrie.

Vrând, nevrând, făcând treaba asta… Îți mai trimite Dumnezeu și timp de smerenie, sunt convins de treaba asta. Îți face bine că te spovedești”, l-a sfătuit Mihai Coadă pe Cătălin Măruță.

Te-ar putea interesa și: ”Octavian Strunilă, topul celor mai netalentați actori din România: „Matei Dima, Drăghia și Smiley. Am și argumente

Motivul pentru care a decis să se călugăreacă

Chiar dacă se bucura de un renume mare, dar și de o situație financiară bună, datorită succesului culminant pe care l-a avut ani la rând serialul în care a jucat și el, Mihai Coadă a luat totuși decizia de a părăsi toate aceste lucruri și să se căsătorească. Motivul: Bărbatul și-a înșelat soția, lucru peste care nu a mai reușit să treacă, chiar dacă a avut o perioadă lungă de reflexie și de autoînțelegere. În cele din urmă, cel numit Nelu Curcă a decis că cel mai bine este să urmeze calea Domnului și să se bucure în alt fel de viață.

„Sunt un mirean păcătos care vine la mănăstire și vreau să mă asimilez lor. Aici e Casa Domnului, ai întâlnire cu Dumnezeu aici, este o oază duhovnicească extraordinară. Nu e rupere de lume. Noi nu plecăm din lume, ne rugăm pentru lume. Am căzut într-un păcat greu, adulterul. Eu am greşit şi poate că i-am nenorocit viaţa. De multe ori cazi, dar prin spovedanie reuşeşti să treci peste ele. Am stat singur trei ani, nu ştiam ce să fac.

VEZI și: „Am jucat cu mama moartă în casă”. Tudorel Filimon, în lacrimi, despre tragedia care i-a marcat viața

Voiam să mă călugăresc, îmi venea să-mi las meseria, Cătăline. Nu mai puteam s-o practic. Veneam de la filmări noaptea târziu şi nu mai puteam să mă rog.

Ca actor, ocupi spaţiu din tine cu vieţile altor personaje. Aici e problema. Uneori, mulți actori confundă. Uite, eu acum nu mai pot să scap de Nelu Curcă.

Se întreabă lumea ce m-a făcut să mă retrag, că eram celebru, eram la PRO TV, aveam bani, ce m-a făcut să las totul şi să aleg viaţa duhovnicească? Conştiinţa m-a făcut. Dacă te adoarme conştiinţa, eşti un mort viu.

Dumnezeu vrea să-i mântuiască pe toţi, dar vrea să facă şi omul un pas. Omul să facă un pas şi El face o mie”, a mărturisit Mihai Coadă în podcastul Acasă la Măruţă.

Te-ar putea interesa și: Cosmin Seleși îl desființează pe Pepe: „Nu știe să citească prompterul”. Declarații neașteptate și despre Andreea Bălan și Alina Pușcaș



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel