Mugur Mihăescu, sfaturi de parenting. Care este cea mai mare greșeală pe care o fac părinții: „El e pervers până la Dumnezeu

Data actualizării: | Data publicării:

Mugur Mihăescu dezvăluie cel mai important sfat învățat chiar de la soția sa, legat de parenting.

Mugur Mihăescu este unul dintre cei mai cunoscuți comedianți din România, iar implicarea sa în mai multe emisiuni TV din ultimul timp l-au readus pe scenă.

De asemenea, în viața lui Mugur Mihăescu a avut loc un eveniment foarte important, și anume logodna fiicei sale, care locuiește în Marea Britanie. Deși are numai 24 de ani, fiica actorului a fost crescută de omul cunoscut pentru rolul lui „Garcea”, iar acesta dezvăluie metodele prin care a reușit s-o pună pe drumul cel bun pe Ivona.

Vezi și: Fiica lui Mugur Mihăescu s-a logodit. Când va deveni actorul socru mic: „Să-și impună numele ei”

De aceea, el mai precizează și că, astăzi, părinții nu mai știu să se impună în fața copiilor lor, mai ales dacă vorbim despre limite.

„Din nefericire, părinții din ziua de astăzi nu mai știu să spună nu. Știu asta de la cel mai bun pedagog pe care l-am cunoscut în viața asta, cel mai bun pedagog în viață, care este nevasta mea. Dacă nu știi să-i pui limite copilului, să-i spui nu, indiferent că va plânge, ți se va rupe sufletul, că-i copilul tău. El e pervers până la Dumnezeu. Dacă nu știi să spui nu, ai o mare problemă. Parentingul din ziua de astăzi, după părerea mea, face multe greșeli', a spus Mugur Mihăescu în cadrul podcastului  „Acasă la Măruță’.

Vezi și: Mugur Mihăescu, după rolul din „Haita de acțiune”: „Abia aștept să aud cum va fi criticat, așa cum a fost criticat și Teambuilding”

Mugur Mihăescu este foarte mândru de fiica sa, spunând, pe scurt, ca Ivona este perfectă. Relația fiicei sale cu actualul logodnic îl impresionează și mai tare pe Mugur, întrucât îl consideră pe tânăr un prieten.

„Ivona are 25 de ani și are un prieten care vine dintr-o familie la fel ca a noastră. Mă înțeleg foarte bine cu el, zici că e fratele meu, pe cuvânt de onoare! Eu sper să rămână împreună, acum ei decid și ei știu ce îi face fericiți. Am fost încântat să o văd cum se dezvoltă ca femeie. Să fie femeia aia așa cum am visat eu conceptul de femeie. Să fie deșteaptă, sexoasă, puternică, să-l aibă pe vino-ncoa, să fie mândră, să fie independentă, să știe să ierte, să știe să pedepsească. Este cel mai frumos lucru pe care mi l-a dăruit viața. Și să o văd cum crește așa.”

Vezi și: Mugur Mihăescu, revoltat din cauza facturilor la energie electrică: „Noi suntem sclavi”

Comediantul îi mulțumește mai ales soției sale pentru modul în care l-a ajutat să-și crească fiica, recunoscând că aceasta are un aport foarte mare în educația Ivonei:

„A șlefuit-o viața asta și mă-sa, doamna profesoară de informatică a șlefuit-o într-un fel în care… nu știu… o venerez pe nevastă-mea pentru ceea ce a putut să facă. Am contribuit și eu ce-i drept. Nu foarte mult, dar cât am putut să contribui. Cel mai mare rol la avut nevastă-mea'”, a mai spus actorul, potrivit sursei menționate.

Vezi și: Mugur Mihăescu, confesiuni dureroase despre mama sa: „Mai târziu pierzi niște lucruri pe care nu ai știut să le prețuiești”

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel