Mugur Mihăescu, revoltat din cauza facturilor la energie electrică: „Noi suntem sclavi”

Data publicării:
Mugur Mihaescu, foto Facebook
Descriere foto: Mugur Mihaescu, foto Facebook

Mugur Mihaescu a răbufnit din cauza facturilor colosale la energia electrică.

Facturile la energie electrică și gaze le dau mari bătăi de cap și vedetelor. Printre aceștia se numără și Mugur Mihăescu, care susține că românii sunt păcăliți să plătească sume colosale. 

”Lumea va sta și va înghiți aceleași gogoși, nu va face nimic în loc să măture pe jos cu acești asasini. Dar, dincolo de asta, tiparnița care a funcționat timp de 2-3 ani de zile în ultimul timp astăzi trebuie să tragă înapoi banii din piață, să-i ardă, pentru că doi ani au asasinat toate economiile. Când ne-au închis, au închis lumea timp de 2 ani. Acuma a venit decontul. De ce vă mirați? Decontul va trebui luat de la sclavi. Noi suntem sclavi.

Ați uitat la început să precizați că va trebui să facem și baie în doi. Va trebui să avem vecini care să ne pârască dacă ținem becul aprins, dar trebuie să încărcăm mașina electrică cu care să salvăm planeta. Și dacă încarci o mașină electrică, plătești 1.000 de euro pe lună ca s-o încarci. Deci toate această mascaradă este făcută ca să acopere ceea ce, de fapt, au distrus acum 2 ani. În 2020 au distrus economia mondială și au început folosească acea tiparniță. Toată masa monetară, fie că e virtuală, fie că este fizică, trebuie arsă pentru că ea nu susține și nu se vede, în schimb, lumea nu mai are încredere în hârtii. Masă monetară nu va fi arsă de la bogați, va fi arsă de la fraieri ca noi”, a declarat actorul pentru Antena 3.

Dana Budeanu, revoltată după ce a văzut factura la curent a părinților ei

Dana Budeanu a depus o reclamație la ANPC, după ce a aflat ce facturi au primit părinții ei. Facturile datează din vară, iar părinții vedetei le-au plătit deja, fără știrea ei, cât timp aceasta era în vacanță. Tatăl creatoarei de modă a plătit, în total, 65.000 lei, în condițiile în care nici măcar nu au aer condiționat în casă. 


„Am găsit o factură de 31 de milioane și alta de 34 de milioane, în mijlocul verii. (...) Aceste facturi nu sunt ale noastre. Noi plătim iahturi, noi plătim vile, noi plătim vacanțe, noi școli în străinătate, noi plătim miliarde pentru niște băieței deștepți. (...)  Părinții mei nu au aer condiționat. Nu suportă, nu au. Locuiesc într-o casă în care au plătit până la factura asta între 400 și maxim 600 de lei. Și s-au trezit brusc cu aceste facturi. Am depus reclamație la ANPC, am sunat la Enel. 

(...) Nu există nici o justificare, nici o directivă europeană. Noi dăm pe dinafară de curent. Revoluție înseamnă să îți faci singur dreptate, respectându-ți drepturile într-o societate. Eu cred că românii nu vor mai plăti facturile. Propun ca europenii să vină să stea la noi ieftin, cu căldură, apă caldă, la prețuri mici. Pe tatăl meu nu-l mai sperie nimic. N-a vrut să mă deranjeze din vacanță.


S-au dus și au plătit aceste facturi. Mama a înnebunit, a avut tupeu să aibă mașină de spălat în 2022”, a declarat Dana Budeanu la România TV

Dorian Popa, factură uriașă la energia electrică

Facturile la energie electrică și gaze le dau mari bătăi de cap și vedetelor. Printre acestea se numără și Dorian Popa, care a dezvăluit că a fost șocat în momentul în care a văzut factura la energia electrică. Mai exact, artistul trebuie să achite o sumă de peste 8.500 de lei.

„Am știut eu de ce nu merg în concediu”, a scris artistul pe pagina de Instagram, unde a distribuit și o imagine cu dovada.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel