Mugur Mihăescu, după rolul din „Haita de acțiune”: „Abia aștept să aud cum va fi criticat, așa cum a fost criticat și Teambuilding”

Data actualizării: | Data publicării:

Mugur Mihăescu reînvie rolul „Garcea” în cel mai nou film românesc, Haita de acțiune, unde interpretează rolul tatălui lui Denzel ( Matei Dima). 

După succesul înregistrat cu „Teambuilding”, cel mai de succes film autohton, Matei Dima aduce pe marile ecrane un nou proiect cinematografic ambițios, „Haita de acțiune”.

Filmul, care îi are în distribuție pe Antonia, Alex Bogdan, Anca Dinicu, Anca Dumitra și Matei Dima, este o comedie de acțiune. Denzel (Matei Dima) este polițist la rutieră, însă el se visează în filmele americane și își dorește să rezolve cazuri complexe. Este luat la mișto de toți colegii lui din secție pentru că este prea naiv să fie corupt și nu-l duce capul destul cât să fie comisar adevărat. Împreună cu Oli (Antonia) o polițistă care are probleme cu nervii pentru că e sătulă de misoginismul din România și Aurel, primul agent de circulație din departament de etnie rromă, încep să investigheze un caz interesant, însă scormonesc unde nu trebuie.

 

VEZI ȘI: Antonia, detalii inedite din culisele filmului „Haita de acțiune”: Are și Oli niște momente mai ”colorate” / EXCLUSIV

 

De departe, surpriza distribuției este Mugur Mihăescu, care revine pe marile ecrane într-un rol epic. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Mugur Mihaescu (@mugurmihaescu)

Recent, Matei Dima a fost invitat în emisiunea La Măruță, de la PRO TV, acolo unde a povestit cum i-a venit ideea să îl aducă în filmul său pe Mugur Mihăescu. Acesta a explicat că era greu să aducă în peisajul românesc un nou rol de polițist, după succesul cunoscut de celebrul Garcea, astfel că s-a gândit că publicul l-ar accepta totuși pe fiul lui Garcea. Așa a apărut rolul lui Mugur Mihăescu, care îl interpretează pe tatăl lui Denzel. 


Ce spune Mugur Mihăescu despre filmul Haita de acțiune
 

„A fost un film intens. Abia aștept să aud cum va fi criticat, așa cum a fost criticat și celălalt film (n.r. – Teambuilding), pentru că a îndrăznit să facă oamenii să râdă, să zâmbească. Nasol când lumea nu mai știe să zâmbească. Acesta e un film care aduce zâmbete, care aduce bucurie. Și… îl țin acum în mână ca pe Cristinel, așa că… E doar un film, fraților! Simțiți-vă bine! Sperăm să vină cât mai multă lume ca să facem partea a doua”, a spus Mugur Mihăescu, potrivit Libertatea. 

 

Mugur Mihăescu a spus, în exclusivitate pentru DC News, cum a ajuns să joace în "Haita de acţiune": "Vorbisem de treaba asta de acum vreo doi ani de zile. Anul trecut l-am filmat, înainte de Team Building. Legat de producţiile cu influenceri-actori, vin cei din urmă, nu? Unele o să-şi găsească locul dacă o să rămână, altele nu. Îmi place acţiunea filmului, dacă nu-mi plăcea nu jucam. Dacă-mi place un proiect îl îmbrăţişez, dacă nu-mi place... am ajuns la vârsta la care pot să spun "nu""

                                     

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel