Cum se menține Jojo în formă, la aproape 43 de ani: „Nu ai nicio șansă dacă nu faci asta, ai pierdut”. Alimentele la care a renunțat definitiv

Data publicării:
EXCLUSIV

Jojo ne-a dezvăluit, într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola, cum reușește să aibă parte de atât de mult timp de silueta perfectă. 

Cătălina Grama, cunoscută de publicul larg drept „Jojo”, este o actriță de succes din țara noastră, implicată în prezent într-unul dintre cele mai iubite seriale românești, „Clanul”, difuzat pe Pro TV. Astfel, în cadrul evenimentului de lansare al primului episod din sezonul patru al acestui film a fost prezentă și echipa Spectacola, acolo unde a stat de vorbă cu artista ce o interpretează pe Magda în film, soția unuia dintre mafioți. Jojo a strălucit într-o rochie scurtă, roșie, care i-a pus în evidență silueta perfectă și care ne-a făcut să ne dorim să-i aflăm secretul siluetei perfecte.

„Se schimbă metabolismul foarte mult, am avut și eu perioade în care mi-a fost mai dificil, totul stă în cantitatea pe care o mănânci și cum îți gestionezi asta. Pentru că, într-adevăr, după 35 de schimbă toate, dar după 40? Eu fac 43 anul acesta și dacă nu ești atent la ce cantități mănânci, când mănânci...”, a declarat Cătălina Grama, în exclusivitate pentru Spectacola.

Citește și: Denis Hanganu, dezvăluiri despre noul sezon „Clanul”. Câte zile se filmează pentru filmul de pe Pro TV / Oracolul Vedetelor

„Nu mai ai nicio șansă dacă nu faci asta”

Astfel, dacă în urmă cu 20 de ani, Cătălina Grama ne spune că lucrurile erau extrem de simple și că kilogramele în plus așa cum se punea, și dispăreau de pe siluetă, la aproape 43 de ani, situația s-a complicat. Din acest motiv, chiar dacă are o viață extrem de haotică, plină de filmări și repetiții, vedeta spune că încearcă constant să aibă un stil de viață cât mai bine pus la punct.

„Eu sunt mereu pe fugă și la repetiții, dar nu mănânc mult, mănânc foarte puțin, pentru că știu că la vârsta mea nu mai e la fel. La 20 de ani țineam o cură de slăbire, o dietă și era simplu, dar nu mai e la fel. Acum trebuie să-ți faci un sistem, un stil de viață, nu mai ai cum altfel, nu mai ai nicio șansă dacă nu faci asta, ai pierdut, e foarte greu.”, ne-a mai spus îndrăgita actriță.

Te-ar putea interesa și: Ce origini are Dan Bittman. Detaliul mai puțin cunoscut despre îndrăgitul artist: „Am fost oaia neagră a familiei”

Alimentele la care a renunțat Cătălina Grama

Totuși, există câteva alimente la care actrița ne spune că a renunțat aproape complet, de dragul siluetei perfecte. Este vorba despre produsele care conțin cantități mari de zahăr, ne spune aceasta, dar și despre făinoase,. 

„Nu mănânc zahăr, mănânc uneori, îmi place ciocolata, nu-mi plac gogoșile și lucruri de genul acesta, nu mi-au plăcut niciodată astea, dar ciocolata, care este cea mai mare iubire a mea... mănânc foarte rar. Nu mănânc făinoase, totul foarte rar, pentru că altfel nu ai cum.”, ne-a mai dezvăluit Jojo.

VEZI și: Scandal uriaș la Survivor All Stars. Cătălin Moroșanu și Iancu Sterp, la un pas de bătaie: „Am fost sigur că îi dă una, să îi rupă dinții”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel