Detaliul despre ultimul sezon din „Clanul” pe care producătorii și-ar dori să nu-l știm. George Ivașcu: „Eu acum dau din casă, îmi cer scuze”

Data publicării:
EXCLUSIV

 George Ivașcu ne-a povestit, într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola, despre cel mai așteptat sezon al serialului „Clanul”, de pe Pro TV.

George Ivașcu interpretează în prezent unul dintre rolurile principale ale serialului fenomen „Clanul”, de pe Pro TV, care se află la ultimul sezon, cel de-al patrulea, mai exact. Chiar dacă are o carieră extrem de longevivă în această industrie, acesta ne spune că personajul din film i-a adus multe provocări, iar fiecare zi petrecută pe platourile de filmare vine la pachet și cu un set de noutăți. 

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Spectacola, George Ivașcu ne-a oferit detalii „pe care producătorii nu ar vrea să le știm” despre cel mai nou sezon de pe Pro TV, dar ne-a vorbit și despre complexitatea rolului său din film.

„O să vedeți că acest prim episod, chiar dacă poziționează foarte bine personajele, eu acum dau din casă un pic, îmi cer scuze producătorilor, dar trebuie să spun publicului, pentru că asta așteaptă, după aceea ce pot să vă zic, după episodul 2, este un film de acțiune continuu, nu mai ai timp să respiri.

E adevărat, nu știm finalul, dar oricum va fi, gândindu-ne la reușita serialului, va fi unul fericit, indiferent care moare. Vor dispărea foarte mulți, dar noi ca echipă, suntem foarte fericiți că am făcut parte din acest proiect.”, a declarat George Ivașcu, în exclusivitate pentru Spectacola.

VEZI și: Cum se menține Jojo în formă, la aproape 43 de ani: „Nu ai nicio șansă dacă nu faci asta, ai pierdut”. Alimentele la care a renunțat definitiv

Este curios să afle destinul personajului său

Chiar dacă este de atâta vreme pe scenă, George Ivașcu ne mărturisește că are, în continuare, o doză mare de curiozitate, cu privire la evoluția personajului său, pe parcursul poveștii.

„E normal (n.r. că vrea să afle continuitatea poveștii). Practic, când intri în pielea unui personaj, el practic este un om, iar un om are un destin, un drum și atunci ești curios să vezi ce i se întâmplă, e o curiozitate profesională.”, a mai dezvăluit actorul, pentru Spectacola.

Citește și: Câte zile filmează actorii din „Clanul” pentru un singur sezon. Informații inedite din culisele serialului de pe Pro TV / VIDEO

Ce spune despre complexitatea personajului său

Astfel, chiar dacă până acum a avut de interpretat zeci de roluri, „Pelicanul” i-a adus, fără îndoială, o altă perspectivă asupra vieții și l-a scos total din zona de confort.

„Și eu am fost foarte mirat de personaj. Anghel Damian și Lia Bugnar, știindu-mă foarte bine, m-au provocat într-o zonă profesională pe care nu am mai încercat-o până acum. E un tip care e exact în opoziție cu felul meu de a fi, care sunt mai așezat, echilibrat, altfel. 

Băiatul ăsta, mafiotul ăsta, descurcărețul ăsta, Pelicanul, este ceva ce eu n-am avut curaj să încerc în viață, se aruncă în tot felul de situații, are un instinct de supraviețuire pe care îl admir foarte tare și asta m-a provocat foarte tare pe mine ca om, personaj și chiar dacă e diferit, special, aici ne-am întâlnit la jumătate de drum. Din ce-și propune Pelicanul, eu am împrumutat acel scenariu de supraviețuire.”, ne-a mai spus acesta.

Citește și: Theo Rose, imagini emoționante cu Anghel Damian și Sasha. Cei trei se află în vacață în Dubai



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel