Motivul pentru care Teo Trandafir nu poartă niciodată costum de baie: „Eu nu mă dezbrac în viața asta”

Data publicării:
Teo trandafir, captură video Youtube/ Ilinca Vandici
Descriere foto: Teo trandafir, captură video Youtube/ Ilinca Vandici

Teo Trandafir și-a justificat decizia de a nu apărea niciodată în costum de baie sau alte piese vestimentare care i-ar lăsa la vedere o parte importantă de piele.

Teo Trandafir nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind una dintre cele mai cunoscute persoane publice din țara noastră, prin prisma proiectelor pe care le-a avut de-a lungul timpului în televiziune și nu numai. Totuși, ce știe foarte puțină lume este faptul că vedeta trăiește de foarte mult timp cu anumite frici, ori complexe, de care nu reușește să scape și pe care chiar ea și le induce de fiecare dată. Una dintre acestea este chiar expunerea propriul corp, fără haine, lucru pe care Teo Trandafir spune că nu-l face nici măcar vara, la plajă.

„Eu nu mă dezbrac niciodată în viața asta. Pe mine nu m-a văzut nimeni în costum de baie niciodată, pentru că nu simt că cineva ar fi obligat să se uite la mine.”, a declarat Teo Trandafir, în cadrul podcastului Te ascult cu Ilinca Vandici.

„Dar când toată lumea e în costum de baie, de ce crezi că cineva s-ar focusa doar pe tine?”, a întrebat-o moderatoarea.

„Întreab-o pe doamna Teo. Tu te uiți la mine? Nu mai bine stau eu sub umbreluță? O voce spune mereu nu e suficient, nu e suficient”, mai spune Teo Trandafir.

Citește și: Postul Paștelui. Evită să faci aceste greșeli. Părintele Pimen: „Nu este limitat doar la mâncare”. Cea mai puternică rugăciune

Teo Trandafir și Ilinca Vandici, colege de emisiune

Dacă în trecut, cele două erau doar colege de trust, acum acestea prezintă de puțin timp propriul show monden, în care le aduc celor de acasă cele mai noi vești despre vedete și nu numai. Ilinca Vandici ne-a vorbit în exclusivitate despre acest format, care a readus-o pe micile ecrane.

„Este un format super fresh, dinamic, actual, pe care îl voi prezența alături de Teo Trandafir, colega mea dragă, la Kanal D2, de luni până joi, de la 15:00 vom fi în direct, în față telespectatorilor. Vom ține la curent publicul cu cele mai proaspete informații, lucruri care ne uimesc sau ne surprind pe rețelele sociale, știri despre vedete, avem posibilitatea de a intra în culisele celor mai iubite show-uri de la Kanal D și Kanal D2 și să discutăm lucruri la cald.”, a declarat Ilinca Vandici, în exclusivitate pentru SPECTACOLA. 

VEZI și: Afacerea care ți-ar putea aduce un profit uriaș. Monica Tatoiu deține ideea care te va îmbogăți în România

Cum a primit vestea că va prezenta alături de Teo Trandafir

Vestea că va prezenta alături de una dintre cele mai consacrate prezentatoare din domeniu a luat-o prin surprindere pe Ilinca Vandici, care ne spune că s-a simțit extrem de onorată în acel moment. Împreună, acestea formează pachetul complet, este de părere vedeta.

„Am fost foarte bucuroasă și de onorată, în același timp. O știu și o admir de zeci de ani de zile pe Teo. Acest proiect este o super provocare și pas înainte pentru amândouă, pentru că niciuna dintre noi nu a avut ocazia să lucreze umăr la umăr alături de o altă femeie; mi se pare că e o completare perfectă, Teo are experiență ei, eu vin cu a mea, avem perspective comune, dar și diferite asupra lucrurilor. Cel mai important este că energia dintre noi este wow, ne respectăm, ne apreciem una pe cealaltă și suntem acolo una pentru cealaltă.”, ne mai spune îndrăgita prezentatoare TV.

Citește și: Iulia Vântur, scoasă din minți de Teo Trandafir. A fost luată la rost în direct despre „relația” cu Salman Khan: „Nu pare că aveți chimie, ci că faci parte din stafful lui”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel