Afacerea care ți-ar putea aduce un profit uriaș. Monica Tatoiu deține ideea care te va îmbogăți în România

Data actualizării: | Data publicării:

Monica Tatoiu a dezvăluit care este ideea de afacere care ți-ar putea aduce succesul.

Monica Tatoiu este una dintre cele mai de succes femei de afaceri din țara noastră. Aceasta a recunoscut fără pic de transparență faptul că este milionară și că s-a bucurat dintotdeauna de câștiguri materiale semnificative. Banii nu au venit singuri, însă, întrucât femeia a muncit pe brânci pentru a se bucura de acest lux, sacrificându-și chiar și propria familie. Astfel, ajunsă la vârsta de 67 de ani, Monica Tatoiu are o pensie de peste 20.000 de lei, motiv pentru care deține, fără doar și poate, cheia unei afaceri de succes. Astfel, dacă în urmă cu aproape 10 ani de zile, aceasta mărturisește că le-a oferit tuturor pontul de a-și deschide firme de curierat, acum aceasta are o nouă idee perfectă de investiție.

„Cei care m-au întrebat acum 10-12 de ani, le-am spus să bage în curierat, eu am făcut primul sistem de curierat ieftin în 1997, asta am făcut, atât am simțit, urmează vânzările online, investii, acesta e domeniul.”, a declarat Monica Tatoiu, în cadrul podcastului realizat de Mara Bănică.

Te-ar putea interesa și: Rețeta care a ajutat-o pe Monica Tatoiu să scape de cancer: „Se ia de trei ori pe zi, înainte de fiecare masă.” A uimit toți medicii

Afacerea care-ți poate aduce un profit uriaș

Așadar, pentru cei care vor să-și deschidă acum o afacere, există o idee la fel de bună ca cea de pe vremuri. Astfel, Monica Tatoiu spune că nu ai cum să dai greș dacă te axezi pe un business ce are la bază diferite feluri de mâncare, de la sarmale, până la produse de patiserie.

„Acum, sfatul meu este pe mâncare. Mâncare în sensul următor: încă în România terenurile sunt ieftine, deci investiți în sere, în mici fabrici de mâncare, de exemplu de făcut sarmale. Mergeți undeva și faceți o afumătoare în afara Bucureștiului, să nu fie la vedere și faceți un calcul, câți clienți îți trebuie ca să trăiești. O fabrică, eu fac torturi, eu fac sarmale, și am 50, 100 care mă cunosc și care din gură în gură m-au promovat, fără firmă, nu le dau bani la stat. Pe vremea lui Ceaușescu cum am trăit bine? Eu produceam lemn, tu brânză și toată lumea trăia.”, a continuat aceasta.

Citește și: Imaginile de la Survivor All Stars care nu s-au văzut la televizor. Jador: „S-a filmat din nou, cel puțin replicile lui Domnul Dan”

„2025 și 2026 vor fi dramatici”

Și, dacă acum ți se pare că lucrurile din jur merg din ce în ce mai rău, în viitor totul va fi de-a dreptul „dramatic”, spune Monica Tatoiu, care îndeamnă oamenii să se axeze pe creșterea de animale sau cultivarea plantelor.

„2025 și 2026 vor fi dramatici, și nu pot unii să muncească și alții să stea. Pe mâncare nu au ce să facă, deci trebuie să începi să crești găini, de astea, dar nu de toate.”, mai spune Monica Tatoiu.

Citește și: Iată ce trebuie să faci obligatoriu în Postul Paștelui. Părintele Vasile Ioana: „Ne dă mare putere”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel