Iulia Vântur, scoasă din minți de Teo Trandafir. A fost luată la rost în direct despre „relația” cu Salman Khan: „Nu pare că aveți chimie, ci că faci parte din stafful lui”

Data actualizării: | Data publicării:
Iulia Vântur, Teo Trandafir/ captură video Youtube, Kanal D2
Descriere foto: Iulia Vântur, Teo Trandafir/ captură video Youtube, Kanal D2

Iulia Vântur și Teo Trandafir au avut parte de un schimb de replici ceva mai tăioase în direct.

Iulia Vântur a avut o intervenție video în cadrul celei mai noi emisiuni de pe Kanal D 2, moderată de Ilinca Vandici și Teo Trandafir. Printre altele, cea din urmă prezentatoare a vrut să afle care este motivul pentru care artista nu se afișează nici până în prezent cu Salman Khan, deși se zvonește de câțiva ani faptul că ei ar forma un cuplu. Vizibil deranjată pentru că primește din nou această întrebare, blondina a reacționat dur. 

„Eu am mai spus asta de nenumărate ori, dar se pare că nimeni nu ascultă. Aici, în India, oamenii își doresc foarte mult să țină lucrurile private pentru ei, în cultura lor, mai ales generația de dinainte, și-au dorit să păstreze tot ce e personal dincolo de reflectoare. Nu înțeleg de ce mai vorbiți despre subiectul ăsta după atâția ani de zile în care eu am vorbit despre asta, am vorbit despre familia lui, despre el.”, a declarat Iulia Vântur, în cadrul emisiunii Follow us!

„Eu cu ochiul meu de babă, m-am uitat la filmulețele respective, și nu a părut că aveți o chimie, păreai că faci parte din stafful lui.”, a mai spus Teo Trandafir.

Citește și: Cum a descoperit-o Rebeca Rizea pe Mădălina Manole: ”Este piesa ei norocoasă”. Când au observat apropiații asemănările dintre cele două

Iulia Vântur, deranjată de întrebările primite din partea lui Teo Trandafir

Schimbul de replici a continuat și Teo Trandafir nu a renunțat de la primul refuz. Ba mai mult, celebra prezentatoare a spus că nu înțelege de ce cineva ar ascunde o astfel de relație, în loc să se mândrească cu ea. 

Iulia Vântur: Draga mea, acum sincer, eu consider că relațiile nu trebuie trăite în vizorul publicului, trebuie trăite în interiorul casei tale. Poate m-am maturizat și eu, consider că nu trebuie să expunem asta public.

Teo Trandafir: Păi eu dacă aș fi într-o relație cu Salman Khan...

Iulia Vântur: Dar nu ești, eu sunt. Am luat o decizie și îmi doresc să fie respectată, nu înțeleg de ce mai vorbim după ani de zile despre acest subiect.

Teo Trandafir: Pentru că nu mă înțeleg, nu mă duce capul.

Iulia Vântur: Ne-ați văzut peste tot, în România, India. Acum că n-ai văzut o căldură și nu știu ce, acum să fim serioși. Eu nu sunt aici să infirm anumite informații apărute în presă. Viața mea e viața mea și n-o trăiesc în presă. 

Citește și: Amna, uimită de băiatul ei. Replicile primite din partea lui David, la care nu se aștepta: „Noi nu am fost crescuți așa”/ video

„Nu am venit la emisiune pentru a confirma anumite zvonuri”

Dialogul a continuat între cele două și chiar dacă Iulia Vântur nu și-a dorit să confirme sau să infirme ceva, menținându-și poziția, Teo Trandafir s-a arătat, în continuare, a fi extrem de debusolată de atitudinea artistei.

Teo Trandafir: Nu te acuză nimeni de nimic, mie mi s-ar părea mega mândrie, din toată lumea asta, din miliarde de femei, unul dintre cei mai doriți bărbați din lumea asta m-a dorit pe mine.

Iulia Vântur: Femeile în general se spune că aleg bărbații, poate eu am ales pe altcineva.

Teo Trandafir: Cum adică ai ales pe altcineva? Ești văzută cu el.

Iulia Vântur: Aoleu, Teo, ce facem aici? Ilinca a înțeles foarte bine ce am spus. Poate femeia a fost cea care a ales bărbatul. Nu am venit la emisiune pentru a confirma anumite zvonuri. 

VEZI și: Andreea Tonciu a dat cărțile pe față. Vedeta recunoaște deschis că își editează toate pozele: „Acum sunt gletuită bine. Îmi fac toate fotografiile în FaceApp” / VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel