Motivul pentru care Iulia Vântur nu dorește cetățenie indiană, deși locuiește de ani de zile în India

Data actualizării: | Data publicării:

Iulia Vântur are ocazia să-și ia cetățenia indiană, stânde de peste 10 ani în India.

Iulia Vântur are o viață foarte interesantă. Ea a fost prezentatoare TV, iar din 2012 și-a găsit dragostea în actorul indian Salman Khan. Anunțul mutării Iuliei în Asia a făcut furori la vremea respectivă, dovedindu-se, în final, că a fost alegerea bună pentru ea, dar și pentru partenerul său de viață.

Ea acum are două case, în India, dar și în România și se simte foarte norocoasă. Mai mult, Iulia deține și trei acte de identitate diferite.

Deși stă de 12 ani în India alături de partenerul de viață, Iulia nu dorește să-și ia cetățenia, lucru care a uimit pe fanii acesteia.

„Am două case (n.red.: în România și în India), sunt atât de norocoasă. Chiar asta vorbeam cu mama, că am trei acte de identitate, unul pentru România, unul pentru India și unul pentru Dubai. Am un act de identitate de rezidență în India, sunt înregistrată, plătesc taxe, ce credeți? Nu sunt flotantă, sunt stabilă. E un fel de carte verde. Pot (n.red.: să-și ia cetățenie), dar de ce să-mi iau, eu sunt româncă. Nu-mi doresc să am o altă cetățenie, sunt foarte fericită cu cetățenia mea. Sunt bine așa cum sunt”, a declarat Iulia Vântur, în emisiunea „La Măruță”, notează Unica.ro.

Vezi și: Iulia Vântur rupe tăcerea, după ce s-a zvonit că este însărcinată cu Salman Khan: "Am un anunț de făcut. Copilul e un dar de la Dumnezeu și îmi doresc să..."

Vedeta nu a uitat de părinții săi, astfel că a luat-o pe mama ei într-o vacanță în Turcia, și nu doar pentru câteva zile, ci pentru o săptămână întreagă.

„Mi-era dor de ai mei și am zis să-i iau într-o vacanță scurtă. Am reușit să o iau doar pe mama. Tata a rămas cu strugurii să facă vin. Am plecat eu cu mama și cu niște prietenii de-ai mei în Istanbul. Am stat câteva zile, vreo 5-6 zile. N-aveam plănuit să vin în România, dar ieri, pentru că nu erau niște acte gata acolo unde trebuia să mă duc, am zis hai să vin repede până acasă”, a mai declarat artista, la Pro TV, potrivit sursei menționate.

Încă din 2012, Iulia Vântur formează un cuplu cu actorul de origine indiană, Salman Khan, cel din urmă având vârsta de 57 de ani. De asemenea, tot în cadrul emisiunii lui Măruță, vedeta a dezvăluit că partenerului său îi plac chiftelele în sos roșu, făcute chiar de vedetă.

Vezi și: Iulia Vântur, aniversare fără Salman Khan. De ce artista a sărbătorit fără iubitul ei: „Am petrecut cu prietenii”

Cu o altă ocazie, Iulia a mai precizat în cadrul emisiunii menționate că își dorește foarte tare un copil, încercând de mai multe ori să rămână gravidă. Au existat câteva zvonuri în urmă cu câteva luni potrivit cărora vedeta ar fi rămas însărcinată, dar chiar ea a dezvăluit adevărul:

„Da, vreau să vă spun ceva! Tobe, tobe. Am un anunț de făcut! Cătălin Măruță este cel mai bun! (…) Spun cu gura mea dacă e ceva. Primesc mesaje din România, toată lumea îmi trimite mesaje, după am aflat care e evenimentul. Da, din câte știu eu, nu sunt însărcinată. Nu am fost la niciun control, din câte știu eu, nu cred că sunt însărcinată. Să dăm vina pe rochie. E vorba și de faldurile rochiei și lumina. A fost probabil o poziție mai neobișnuită.”, a spus Iulia Vântur, în emisiunea lui Cătălin Măruță. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel