Iulia Vântur rupe tăcerea, după ce s-a zvonit că este însărcinată cu Salman Khan: "Am un anunț de făcut. Copilul e un dar de la Dumnezeu și îmi doresc să..."

Data publicării:
Salman Khan și Iulia Vântur, captură TV
Descriere foto: Salman Khan și Iulia Vântur, captură TV

Iulia Vântur a făcut primele declarații după ce s-a zvonit că este însărcinată cu Salman Khan.

Iulia Vântur și Salman Khan formează unul dintre cele mai frumoase cupluri, de mai bine de zece ani. Cu toate astea, cei doi sunt foarte discreți în legătură cu relația lor. Recent, în presă s-a zvonit că frumoasa Iulia Vântur este însărcinată. Astfel, vedeta a vrut să lămurească pe toată lumea în legătură cu acest subiect. 

Iulia Vântur rupe tăcerea, după ce s-a zvonit că este însărcinată cu Salman Khan

Iulia Vântur, în vârstă de 43 de ani, s-a mutat în India, acolo unde a început o relație cu celebrul actor indian Salman Khan. În urmă cu câteva zile, vedeta a fost prezentă la un eveniment monden, acolo unde a apărut cu o burtică cu care și-a pus fanii pe gânduri. Astfel, Iulia Vântur a ținut să clarifice această situație, în emisiunea lui Cătălin Măruță. 

„Da, vreau să vă spun ceva! Tobe, tobe. Am un anunț de făcut! Cătălin Măruță este cel mai bun! (…) Spun cu gura mea dacă e ceva. Primesc mesaje din România, toată lumea îmi trimite mesaje, după am aflat care e evenimentul. Da, din câte știu eu, nu sunt însărcinată. Nu am fost la niciun control, din câte știu eu, nu cred că sunt însărcinată. Să dăm vina pe rochie. E vorba și de faldurile rochiei și lumina. A fost probabil o poziție mai neobișnuită.”, a spus Iulia Vântur, în emisiunea lui Cătălin Măruță. 

Iulia Vântur își dorește să devină mamă

Chiar dacă acum nu este vorba de nicio sarcină, Iulia Vântur recunoaște că își dorește să fie mămică, mai ales că venirea pe lumea a unui copil este un dar de la Dumnezeu. 

„Îmi doresc o sarcină. Dacă se întâmplă, eu întotdeauna am considerat că copilul e un dar de la Dumnezeu, cu siguranță va fi prioritatea numărul unu, dacă se va întâmpla', a mai spus Iulia Vântur.

Iulia Vântur, detalii din relația cu Salman Khan

„Eu am încercat să rămân cât mai în umbră, nu am vrut expunere, pentru că eram conștientă că motivul pentru care sunt acolo este viața mea personală. Era momentul în care decisesem că viața mea personală ocupă primul loc. Nu aveam o identitate, iar pentru mine, acea fată care de la vârsta de 16 ani era în centrul atenției, eu am fost model, am intrat în televiziune, inclusiv în centrul meu de prieteni eu eram artista! 

E o sabie cu două tăișuri. Când ești cunoscut prin prisma cuiva care este deja cunoscut sunt cele două variante în care oamenii ignoră talentul tău sau de ceea ce ești tu capabil și spun că e totul datorită conexiunii și asta mi-a luat ani de zile să dovedesc că merit locul în care sunt, că am lângă mine un om care să mă ghideze, să mă susțină. Oamenii habar nu aveau cine sunt, nu știau trecutul meu profesional, nu știau nimic de mine. Pentru ei eram o simplă fată care voia să fure „giuvaierul” națiunii.”, spunea recent Iulia Vântur, în cadrul emisiunii Theo Show. 

„Eu nu am avut vis să devin star la Bollywood”

„El a fost omul care a crezut, de fapt, în vocea mea. Atunci când eu consideram că nu sunt îndeajuns de bună să fiu acolo, nu am atâția ani în spate de muzică. În percepția mea, să fii artist și să cânți pe scenă însemna ca toată viața să faci muzică. Salman Khan este în industria asta de peste 30 de ani, îți dai seama că are o experiență, are un mod de înțelepciune, are familia... tatăl lui este un om extraordinar, la fel și mama lui, el este un om foarte înțelept, oamenii vin la el să ia vorbele de duh.

Eu nu am avut vis să devin star la Bollywood, eu eram foarte bine aici și îmi plăcea foarte mult ceea ce făceam. Nu știam care e menirea mea, o căutam, dar acum știu sigur că se împlinește prin muzică. Fiecare avem o cale și o misiune în viața.”, a mai spus Iulia Vântur în trecut. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel