Iulia Vântur, aniversare fără Salman Khan. De ce artista a sărbătorit fără iubitul ei: „Am petrecut cu prietenii”

Data publicării:
Sursa foto: Iulia Vântur, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Iulia Vântur, Instagram

Iulia Vântur a dezvăluit motivul pentru care și-a aniversat ziua de naștere în Dubai. 

Iulia Vântur și-a sărbătorit de curând ziua de naștere. Fosta prezentatoare TV a împlinit pe data de 24 iulie vârsta de 43 de ani, motiv de mare sărbătoare pentru artistă. Și, după cum era de așteptat, cântăreața nu a lăsat să treacă cu vedera acest eveniment important, ci și-a făcut o petrecere pe cinste chiar în Dubai. Extrem de mulți prieteni dragi i-au fost alături blondinei, însă există și o persoană care nu s-a aflat în acel cadru de vis. Este vorba despre actorul Salman Khan, care nu i-a fost alături iubitei lui în această zi specială. 

„Planul inițial era să-mi petrec ziua în India însă pentru că nu s-a finalizat la timp proiectul, a trebuit să rămân în Dubai așa că am petrecut cu prietenii din Dubai, adunați de prin toate colțurile lumii. A fost neașteptat de frumos! Prima petrecere a fost în cea mai înaltă clădire din lume, în cel mai “la înălțime” restaurant din lume, așa că dorința îmi va fi sigur împlinită, fiind și mai aproape de ceruri.

Am cântat, am dansat, am spart farfurii la propriu, la Opa, am făcut țăndări tot ghinionul. Gata, de acum doar de bine să auzim!”, a povestit Iulia Vântur, potrivit click!

VEZI și: Dan Negru a rămas mut de uimire. Cum este cunoscută Iulia Vântur în India: „I-am povestit asta la telefon”

Iulia Vântur, detalii din relația cu Salman Khan

Să fii alături de cineva atât de popular în propria țară, nu este neapărat un lucru ușor, dădea de înțeles Iulia Vântur recent. Deși blondina avea o notorietate în România, unde a fost prezentă ani de zile în televiziune, în India, situația s-a schimbat. Oamenii nu au mai văzut-o prin prisma meseriei și talentului tău, ci îi asociau numele constant cu Salman Khan.

„Eu am încercat să rămân cât mai în umbră, nu am vrut expunere, pentru că eram conștientă că motivul pentru care sunt acolo este viața mea personală. Era momentul în care decisesem că viața mea personală ocupă primul loc. Nu aveam o identitate, iar pentru mine, acea fată care de la vârsta de 16 ani era în centrul atenției, eu am fost model, am intrat în televiziune, inclusiv în centrul meu de prieteni eu eram artista! 

E o sabie cu două tăișuri. Când ești cunoscut prin prisma cuiva care este deja cunoscut sunt cele două variante în care oamenii ignoră talentul tău sau de ceea ce ești tu capabil și spun că e totul datorită conexiunii și asta mi-a luat ani de zile să dovedesc că merit locul în care sunt, că am lângă mine un om care să mă ghideze, să mă susțină. Oamenii habar nu aveau cine sunt, nu știau trecutul meu profesional, nu știau nimic de mine. Pentru ei eram o simplă fată care voia să fure „giuvaierul” națiunii.”, spunea recent Iulia Vântur, în cadrul emisiunii Theo Show. 

Citește și: Iulia Vântur, mișcări provocatoare într-un videoclip indian. Artista a rupt toate topurile

„Eu nu am avut vis să devin star la Bollywood”

De asemenea, tot actorul de la Bollywood a fost și cel care a încurajat-o pe vedetă să se lanseze în muzică și a susținut-o pe tot acest drum. 

„El a fost omul care a crezut, de fapt, în vocea mea. Atunci când eu consideram că nu sunt îndeajuns de bună să fiu acolo, nu am atâția ani în spate de muzică. În percepția mea, să fii artist și să cânți pe scenă însemna ca toată viața să faci muzică. Salman Khan este în industria asta de peste 30 de ani, îți dai seama că are o experiență, are un mod de înțelepciune, are familia... tatăl lui este un om extraordinar, la fel și mama lui, el este un om foarte înțelept, oamenii vin la el să ia vorbele de duh.

Eu nu am avut vis să devin star la Bollywood, eu eram foarte bine aici și îmi plăcea foarte mult ceea ce făceam. Nu știam care e menirea mea, o căutam, dar acum știu sigur că se împlinește prin muzică. Fiecare avem o cale și o misiune în viața.”, a mai spus Iulia Vântur în trecut. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel