Motivul pentru care generația tânără este din ce în ce mai bolnavă. Lidia Fecioru: „Un tineret „zombat” / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Lidia Fecioru a dezvăluit care este motivul pentru care tinerii ajung din ce în ce mai des să aibă probleme de sănătate.

Generația tânără pare că se îmbolnăvește din ce în ce mai des și că resimte anumite simptome mult prea curând, față de cum o făceau oamenii din trecut. Ajunși la maturitate, tinerii din ziua de astăzi au, de foarte multe ori, o stare de sănătate mult mai precară, iar Lidia Fecioru ne-a dezvăluit care este motivul principal căruia îi datorăm acest fenomen.

„Eu mă duc la cealaltă emisiune și merg prin partea de nord, Pipera, unde sunt foarte multe blocuri de multinaționale. Plec la ora 18:00 când iese tineretul de la muncă, un tineret „zombat”. Sincer îți spun. Zombat de locul unde muncesc, de orele pe care le muncesc, de orele pe care le petrec în fața calculatorului și nu fac săracii nimic, decât că trec drumul și-și cumpără o shaorma sau doi covrigi, sau trec drumul și-și cumpără mâncare gătită la caserolă de la supermarket. E normal pentru că nu interesează pe nimeni cât de bogată este alimentația lui în fier, cât de bogată este alimentația lui în vitamina B12. Doar să fie sătul!”, a decarat Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe, de la Spectacola, DC News și DC Medical.

Citește și: Lidia Fecioru, previziuni pentru 2024: „Crunt”. Ce schimbări apar pe planul financiar / VIDEO

Mâncarea gătită, esențială pentru un stil de viață sănătos

Așadar, Lidia Fecioru spune că în ciuda încercărilor tinerilor de a-și comanda de pe diferite aplicații „mâncare ca la mama acasă”, aceasta nu va fi niciodată la fel de gustoasă, dar și sănătoasă, ca în momentul în care ți-o prepari în propria bucătărie. 

„Generației tinere îi lipsește gătitul acasă, mâncarea de calitate, mâncarea de calitate nu s-a făcut decât acasă, nu poți să-mi spui că te duci și mănânci la restaurantul unde se gătește ca la mama acasă, vă spun eu că nu se gătește nicăieri ca la mama acasă, nicăieri în lumea asta. Orice tocăniță aș mânca, eu o fac mult mai gustoasă. Asta e din cauza lenei, comodității. Acum avem un buton prin care comanzi de mâncare, adică chestia asta cu alimentația e foarte importantă. Am văzut foarte mulți bărbați cu o burtă care atârnă.”, a declarat Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe, de la Spectacola, DC News și DC Medical.

VEZI și: Secretul abundenței. Lidia Fecioru dezvăluie cum poți atrage banii în viața ta: „Asta aduce prosperitate” / VIDEO

Alimentele pe care să le eviți, pentru o dietă corectă

De asemenea, specialista spune că adesea vede, în ultima vreme, extrem de mulți bărbați cu un număr mare de kilograme în plus, lucru care nu este firesc. Astfel, aceasta a dezvăluit care sunt principalele reguli pe care trebuie să le respecte o persoană care nu-și dorește să atingă obezitatea sau să se lupte cu acumularea kilogramelor în plus.

„Trebuie să nu mănânci cartof, orez, să nu bei alcool, mai sunt multe. Să nu bei sucul stors de fructe, sub nicio formă, mai bine mănânci fructul, ai voie doar suc de legume, că e castravete, varză, morcov, chiar dacă nu are culoarea celui de portocală, este mai bun de 1000 de ori. Da (n.r. a scos din alimentația sa aceste alimente), el evit. De ce? Dacă bem un suc stors proaspăt dintr-o portocală, vom avea o explozie de insulină. Când mâncăm felia, până se mestecăm, corpul nostru eliberează insulină mai ușor.”, a continuat aceasta.

Citește și: Lidia Fecioru, radicală împotriva postului: „O anemiere în masă”. În ce constă, de fapt, credința / VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel