Motivul pentru care Dorian Popa nu mai apare la TV: „A devenit un bussines non rentabil”

Data publicării:
Dorian Popa, foto Instagram
Descriere foto: Dorian Popa, foto Instagram

Dorian Popa nu a mai avut niciun contract de televiziune, în ultima vreme. Artistul se axează pe online și pe afacerea imobiliară, însă spune că nu ar spune nu unui proiect TV, dacă s-ar plăti bine.

Dorian Popa nu a mai acceptat niciun proiect tv, în ultima vreme, din cauza bugetelor mici. Artistul, care este unul dintre cei mai bine plătiți influeceri din România, spune că televiziunea a devenit un „bussines non rentabil”

„Îmi este dor de televiziune, însă, din păcate, televiziunea a devenit un bussines non rentabil, pentru că bugetele au scăzut foarte tare, timpul este din ce în ce mai prețios. Trăim niște vremuri extrem de dificile și atunci, la sfârșitul zilei, dacă vrei să fii un antreprenor de succes, trebuie întotdeauna să decizi care e cel mai bun raport timp-buget”, a declarat Dorian Popa pentru Impact.

Dorian Popa, afacerea de 50 de lei cu care spune că poți să dai lovitura: S-ar putea să îți fie foame într-o zi, s-ar putea să nu dormi într-o zi

Ce spune despre participarea la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”


În 2015, Dorian Popa a făcut senzație  la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, show-ul care i-a adus notorietate. Atunci, artistul s-a clasat în  primii trei finaliști. Întrebat dacă ar mai dispus să meargă la un astfel de reality-show, el a spus că nu ar spune nu, dacă ar primi compensație pe măsură. 

Dorian Popa, situație PENIBILĂ în Paris: „M-am simțit ultimul om.” Ce a pățit artistul


„Dacă suma ar fi potrivită, aș pleca și pe Marte să mănânc extratereștrii. Îmi amintesc că a fost unul dintre cele mai dure show-uri la care am participat și știu că e primul show din viața mea care m-a pus pe hartă, cu ghilimelele de rigore.

Până la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, eu eram Andrei din „Pariu cu viața”. După, am devenit Dorian Popa. Un reality show va arăta întotdeauna cine ești tu cu adevărat, îți va releva personalitatea”, a mai spus el pentru sursa citată. 

 

Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Dorian Popa 

Îți mai amintești oracolul din copilărie? Toate acele gânduri așternute într-un caiet nemuritor. Secretele „bine ascunse” pe care le împărtășeam cu colegii și prietenii, dar și emoția cu care citeam răspunsurile lor. Noi am „reînviat” acel oracol, dar online. Dorian Popa a acceptat PROVOCAREA SPECTACOLA.

 

Spectacola: Care era cel mai mare vis al tău în copilărie?

Dorian Popa: Unul dintre cele mai mari visuri pe care le aveam în copilărie era să fiu împlinit financiar, ca să nu o spun altfel și să fiu judecat. Îmi doream să îmi pot permite toate jucăriile pe care mi le doresc, pentru că știam că o să rămân un copil și când o să fiu mare și știam că dacă ești un copil mare asumat, viața îți cere multe jucării.

 


Spectacola: Care a fost cea mai mare trăsnaie pe care ai făcut-o în copilărie?

Dorian Popa: În viața unui copil născut pe litoral, cele mai mari trăsnăi făcute în tinerețe sunt acelea când pleca cu prietenii la mare. Nu existau telefoane mobile pe vremea aceea și ne uita Dumnezeu acolo cu orele. Părinții nu știau nimic de noi și se mai și temeau, pentru că marea e periculoasă. Cam asta e una dintre cele mai mari trăsnăi, în care mulți copii care au crescut pe litoral se regăsesc.


Spectacola: Care ar fi lucrul pe care l-ai schimba în viața ta, dacă ai putea întoarce timpul înapoi?

Dorian Popa: Nu aș schimba absolut nimic, dacă aș putea întoarce timpul înapoi, pentru că, credincios convins fiind, sunt de părere că Dumnezeu a setat foarte atent un drum pentru fiecare dintre noi, customizat și asortat foarte bine personalității noastre.

 

Citește continuarea aici.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel