Dorian Popa, situație PENIBILĂ în Paris: „M-am simțit ultimul om.” Ce a pățit artistul

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Dorian Popa, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dorian Popa, instagram

Dorian Popa a avut parte de o situație neașteptată în Paris. Artistul a povestit tot ce s-a întâmplat.

Dorian Popa a avut parte de o situație penibilă, chiar în Paris. Artistul le-a povestit fanilor săi, pe rețelele de socializare, tot ce s-a întâmplat. 

„Am trecut prin cea mai penibilă situație din viața mea. Eram într-un restaurant și când să primesc comanda am văzut că nu aveam bani la mine. Mi-a căzut fața când am văzut că nu merge, pentru că eu nu am portofel la mine, am apple pay pentru că trăim în 2022 și suntem în Franța. Nu știam cum să fac pentru că dacă luam taxi făceam 40 de minute până la hotel ca să mă duc să-mi iau cardul ca să mă întorc să plătesc.”, a povestit Dorian Popa.

Dorian Popa: „M-am simțit ultimul om”

„În acel moment nu știam cum să explic că o să mă întorc mâine. Într-un final după ce l-am sunat pe manager care nu era aici și care a spus că nu este o problemă, pot să plec acasă, dar să las buletinul și să mă întorc mâine să plătesc. Ce crezi? Nu aveam nici buletin la mine. Într-un final i-am zis ca în România, m-am simțit ultimul om. Am scos lanțul de la gât, i-am arătat intagramul la ospătar și i-am zis să se uite să vadă că nu am venit aici să fur mâncare. Am plecat acasă, lăsând lanțul de 24 de grame pe o masă de 60 de euro”, a povestit artistul pe rețelele de socializare.

Cum a pierdut Dorian Popa 15.000 de euro

Dorian Popa a recunoscut că, în trecut, a pierdut 15.000 de euro, lucru care l-a afectat foarte mult. 

''Sincer vorbind, singura afacere proastă pe care am făcut-o, a fost o asociere, motiv pentru care acum încerc să fac tot posibilul să evit acest tip de business și chiar îi sfătuiesc pe cei care nu sunt neapărat experimentați în afaceri să caute să nu se asocieze, e greu. Având în vedere subiectul de care vorbeam mai sus, în acea asociere am pierdut nu mai mult de 15.000 de euro, cred. A fost dureros pentru că acum ceva ani de zile pentru mine însemnau foarte mulți bani, însă omul din greșeli învață și cred că orice pierdere în afaceri este un „wake-up call” extraordinar’’, a declarat Dorian Popa.

Citește și: Dorian Popa, secretul unui abdomen cu pătrățele: ”Asta mă face întotdeauna să fiu în joc”. Cum reușește artistul să se mențină în formă / EXCLUSIVGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel