Dorian Popa, afacerea de 50 de lei cu care spune că poți să dai lovitura: S-ar putea să îți fie foame într-o zi, s-ar putea să nu dormi într-o zi

Data publicării:
Dorian Popa, foto Instagram
Descriere foto: Dorian Popa, foto Instagram

Dorian Popa iubește banii și afacerile, astfel că „miroase” potențianul din orice business. 

Dorian Popa se pricepe de minune să-și crească conturile bancare. Artistul a făcut bani grei din muzică, din online, din filme, dar și din imobiliare. El s-a pregătit pentru o carieră în bancă, însă viața l-a adus în lumina reflectoarelor. Deși meseria sa este cea de entertainer, Dorian Popa nu și-a pierdut abilitățile învățate în facultate, astfel că mintea lui calculează imediat potențialul de a face bani. Întrebat ce ar face cu 50 de lei, artistul a spus că i-ar investi imediat într-un mic business cu limonadă, pe care, cu ajutorul online-ului, l-ar crește rapid. 

 

„Mă gândesc la primul business pe care pot să îl fac cu cei 50 de lei. Îți imaginezi că ai o afacere cu limonadă și îi faci niște promovare pe Instagram și de la trei lei limonada, după ce o să afle câțiva de limonada ta, dai 2 pe gratis pe la influenceri, poți să ajungă la o limonadă de cinci lei. S-ar putea să îți fie foame într-o zi, s-ar putea să nu dormi într-o zi. Dacă te gândești că într-o zi trebuie să și mănânci, s-ar putea ca business-ul să nu iasă”, a spus Dorian Popa, la PRO TV:

Dorian Popa, secretul unui abdomen cu pătrățele: ”Asta mă face întotdeauna să fiu în joc”. Cum reușește artistul să se mențină în formă / EXCLUSIV

 

Dorian Popa nu a visat niciodată să devină celebru. Artistul spune că dorința lui cea mai mare era să devină bogat.

Dorian Popa este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din România. Artistul a reușit să câștige internetul de partea sa, ajungând să fie extrem de bine plătit pentru postările lui.

La bază actor, devenit celebru după serialul „Pariu cu viața”, artistul a devenit una dintre cele mai populare vedete din România. Milioane de oameni îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare, mărindu-i astfel condul din bancă.

Deși faima l-a îmbpgățit, Dorian Popa spune că nu a visat niciodată să devină celebru. Cu toate astea, artistul recunoaște că și-a dorit să facă bani și se gândea să lucreze în domeniul bancar. 


„Nu îmi doream să fiu celebru, să fiu faimos, ci îmi doream bani. La Constanța crești printre bani. Când nu îi ai e rău. Și când îi ai este rău că după vrei să faci mai mulți. Voiam să fac bani, dar nu mă așteptam niciodată să lucrez în domeniul ăsta. Eu am spus sus și tare că o să fiu business man mai precis în domeniul bancar, mă visam eu așa”, a declarat Dorian Popa, pentru playtech.ro

Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Dorian Popa EXCLUSIV


Mai mult, el spune că este convins că ar fi putut avea succes și ca avocat.

„Lumea îmi spune că la cât de mult vorbesc aș fi putut fi lejer un avocat, plus că mai sunt „acuzat” și de faptul că reușesc să întorc efectiv orice poveste în favoarea mea. Mea culpa, nu o fac intenționat neapărat. Este un fel de mod de a mă apăra”, a adăugat artistul, pentru sursa citată mai sus.

Dorian Popa, replică usturătoare pentru iubita sa, după 11 ani de relație: „Du-te liniștită. Nu vreau să par lipsit de bun simț”

A pus pe picioare un proiect imobiliar de jumătate de milion de euro

Dorian Popa se bucură de un succes imens pe plan profesional și este unul dintre cei mai apreciați influenceri din România. Artistul a intrat acum și în lumea afacerilor, unde a investit o sumă uriașă de bani. El a construit un   ansamblu de vile în comuna Domnești. 


Într-un interviu pentru Spectacola, Dorian Popa a dezvăluit cum a ajuns să investească peste 500.000 de euro în domeniul imobiliarelor, dar și ce visa să ajungă pe când avea doar 20 de ani. 


SPECTACOLA: Cum ai ajuns să intri în această lume a afacerilor cu imobiliare? 


Dorian Popa: Am ajuns în lumea afacerilor în momentul în care am început să îmi construiesc propria casă. Îmi dădeam seama că îmi place foarte mult zona asta a construcțiilor și că deși este un business care este destul de problematic și deloc ușor din punct de vedere al practicabilității, este un business frumos pentru că este un business în care investițiile se văd efectiv cu ochiul liber. 


Au început să-mi placă construind casa mea. Ulterior, a survenit gândul secundar de a-mi alege vecinii pentru că în momentul în care eu am decis să mă mut în Domnești, am făcut un pariu cu mine, pentru că neavând bani, fiind un tânăr la început de drum 20-21 de ani, când m-am apucat voiam să am bani și de teren și de a construi casa și atunci nu mi-am permis un teren foarte scump. Așa că zona în care am achiziționat în Domnești era atunci aproape nepopulată. Mai era o singură casă populată lângă mine, patru numere mai jos. În rest, erau doar boscheți. Și a fost un pariu pentru că foarte mulți oameni au râs de mine spunând că am ales o zonă slabă. nepopulată dar eu știam că voi face tot posibilul ca acea zonă să fie una dintre cele mai dorite din Domnești. 

După ce am văzut că strada începe să se populeze m-am speriat un pic și am zis „ok”, dacă aș vrea să am liniște pe parcursul vieții pentru că aici îmi doresc să locuiesc, ar fi smart dacă îmi plac construcțiile să cumpăr terenurile din jur și să construiesc eu niște case astfel încât să pot alege cine se mută lângă mine. 

La început părea un vis ușor intangibil cred că mulți dintre cei cărora le povesteam râdeau de mine și credeau că nu se va întâmpla lucrul ăsta, dar eu mereu am fost un vizionar, am visat mai mult decât îmi era în plan și uite că Dumnezeu a fost alături de mine și lucrurile au ieșit așa cum am visat, poate mai mult decât cum am visat pentru că dacă la început visam la un mic cartier ideal cu câteva căsuțe, deja am teren pentru 12 case. 

 

Dorian Popa își dorea să devină bancher
 

SPECTACOLA: Ti-ai imaginat vreodată că vei ajunge să ai propriul cartier rezidențial? 


Dorian Popa: Nu, ferească Dumnezeu. Nu este un secret că eu am terminat contabilitate și informatică în cadrul Academiei de Studii Economice din București când eram puști și încă de pe băncile facultății, sincer credeam că voi ajunge bancher. Eu îmi doream foarte mult să lucrez în domeniul bancar am și lucrat în domeniul bancar la vârsta de 21 de ani înainte să intru în proiectul „Pariu cu viața”, însă nu m-am regăsit. Eu nu sunt genul care să stea la birou, nici la costum. 

Nu-mi plăcea jobul de la bancă motiv pentru care am sistat activitatea acolo și mama mea era supărată spunându-mi să-mi găsesc odată drumul în viață și mă tot întrebat ce vreau să fac și îi spuneam că nu știu. Și într-o bună zi cu soare că altfel nu pot să o numesc m-a sunat să-mi spună că este un casting pentru un serial de tineri în mediul online și dacă vreau să mă înscriu că ea se gândește că asta s-ar putea să-mi placă. Eu studiasem și pianul din clasa întâi până în clasa a cincea și atunci aveam oarecare înclinație către artă și uite așa m-am dus la casting. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel