Motivul pentru care Daniel Buzdugan se reîntoarce în Grecia de 14 ani: „Se știe că luna august vina familia aia faină din România” / video

Data actualizării: | Data publicării:
Daniel Buzdugan, la Oracolul Vedetelor
EXCLUSIV
Descriere foto: Daniel Buzdugan, la Oracolul Vedetelor

Daniel Buzdugan ne-a dezvăluit de ce își petrece anual concediul de vară în Grecia.

Daniel Buzdugan a fost invitat în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola, unde a făcut mai multe confesiuni din viața personală și, printre subiectele dezbătute s-a aflat și dorința celebrului prezentator matinal de la radio să meargă an de an în Grecia. Face asta deja de 14 ani și ne spune că nu se plictisește niciodată. Cum este posibil acest lucru ne explică chiar Daniel Buzdugan.

„La greci mergem de 13-14 ani, pentru că avem prieteni care au făcut facultatea la Iași, sunt medici acolo și suntem prieteni de o viață. Petrec de obicei în sate, nu stau în orașe, mergem în sate la prietenii noștri, am trecut de etapa de hoteluri. Mergând de atâția ani, facem parte din satul respectiv, se știe că luna august vina familia aia faină din România, zic că faină, fără falsă modestie, pentru că eu fac o imagine bună României în locurile pe unde merg în vacanțe.”, a declarat Daniel Buzdugan, în exclusivitate pentru SPECTACOLA.  

Te-ar putea interesa și: „Hai, mamaie, că te caută moartea”. Daniel Buzdugan, șocat de atitudinea unui tânăr. Conversația pe care a auzit-o în autobuz

„Am adus în România foarte mulți greci”

Mai mult, Daniel Buzdugan spune că a îndemnat de-a lungul timpului toți grecii pe care i-a cunoscut să ne viziteze țara, lucru care s-a și întâmplat. Astfel, oamenii au fost uimiți să descopere locurile fascinate și tradițiile locale din zonele noastre.

„Am adus în România foarte mulți greci, le-am stârnit interesul. Au fost impresionați, pentru că le arătam cât e de frumos la Cluj, ce avem pe Valea Prahovei, Castelul Peleș, cum sunt tradițiile, le puneam muzică românească, iar prin locurile în care îmi fac vacanța, în Creta, când ajung la o tavernă, îmi zic să bag eu ceva muzică românească, și sunt mândru.”, ne mai spune acesta.

Citește și: Regula de aur din dieta lui Silviu Mircescu. Actorul din Clanul nu trece niciodată peste ea / video

Cum de nu se plictisește în Grecia

În final, l-am întrebat pe Daniel Buzdugan ce motivație găsește pentru a vizita anual această țară, iar explicația lui a venit numaidecât.

„Așa au zis mulți prieteni (n.r. dacă nu se plictisește în fiecare an în Grecia), până au ajuns acolo, că i-am chemat și pe ei și au zis ce frumos e, ce liniște și e impresionant cum vara vin copiii din toată lumea, din America, Australia și vin și stau la masă cu bunicii, cei bătrâni, nu există o ruptură între generații, ei preiau sfaturile și ascultă, nu e ca la noi „Ce știi matale, că vremurile s-au schimbat”, învață niște lucrurile pe care bătrânii le-au acumulat și ei de la bătrâni. Familia e foarte importantă acolo, și la noi a fost până la un moment dat.”, ne mai spune el.

VEZI și: Care este cafeaua concurenților de la Survivor. O consumă în fiecare zi. Elena Ionescu: „O beam pe stomacul gol” / video



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel