Care este cafeaua concurenților de la Survivor. O consumă în fiecare zi. Elena Ionescu: „O beam pe stomacul gol” / video

Data actualizării: | Data publicării:
Elena Ionescu, la Oracolul Vedetelor
EXCLUSIV
Descriere foto: Elena Ionescu, la Oracolul Vedetelor

Elena Ionescu ne-a dezvăluit informații inedite din culisele competiției de pe Pro TV.

Eliminată de la Survivor All Stars, Elena Ionescu a venit în platoul Spectacola, pentru a ne dezvălui cum este viața la unul dintre cele mai dure show-uri de supraviețuire. Astfel, trebuie să știi că pe micile ecrane se văd extrem de puține secvențe, față de ce se întâmplă acolo, unde concurenții se trezesc extrem de devreme și au un adevărat ritual. Aceștia nu au ceas, iar artista ne-a dezvăluit după ce criteriu își dau seama care este ora.

„Nu, noi acolo avem un ceas biologic, îți dai seama când apune soarele, când răsare, undeva la 5:30-6:00 răsărea, era lumină, la 8 știam că vin bărcile să ne zică să ne pregătim pentru traseu. Ne trezeam, ne făceam cafea, așa o numeam, puneam apă pe foc și beam apă fierbinte pe stomacul gol, ceea ce face foarte bine, era un detox, dar acolo, acest detox repetat nu e foarte bun, pentru că slăbești mult mai repede, elimini din masă musculară, grăsimi.”, a declarat Elena Ionescu, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor de la SPECTACOLA.

Pe aceeși temă: Cum și-a pregătit Elena Ionescu fiul, înainte de a pleca la Survivor All Stars: „Putea fi o sechelă pentru el asta”

Cât de greu i-a fost să trăiască fără mâncare

Mai mult, de departe una dintre cele mai mari provocări este statul fără mâncare, ne mai spune artista, care mărturisește că deja după prima săptămână petrecută în junglă simțea stări de amețeală.

„Erau momente grele. După prima săptămână de nemâncat deja când ne ridicam de pe scândură amețeam. Te descoperi pe tine și îți dai seama că trebuie să te conservi ceva, să nu faci foarte multă mișcare, de multe ori preferam să ne odihnim, să stăm întinși în momentele moarte, doar pentru a ne conserva energia. 

Ceea ce nu văd oamenii este că această lipsă a mâncării generează tot felul de trăiri, sentimente, care nu se văd, încercăm să le aplanăm cât de mult, provoacă anxietate, o mini depresie, sevraj, pentru cei care au vicii. Numai cât mă gândeam la cafea, mi se părea că mă doare capul și că nu mă pot trezi”, a continuat artista.

Te-ar putea interesa și: Jador și Oana Ciocan urmează să devină părinți? Cum s-au dat de gol cei doi: „Sarcină ușoară, Oana”

Transformările pe care le-a simțit la Survivor All Stars

De asemenea, Elena Ionescu ne spune că întregul organism se schimbă în junglă, unde descoperi anumite simțuri pe care nu știai că le ai înainte.

„Începi să transpiri, elimini toxine, simți mirosul foarte urât a orice din jurul tău, pentru că se ascut anumite simțuri, inclusiv simțeam orice miros de plantă, orice vietate care se punea pe tine, atât de tare ți se aspresc simțurile. Te sălbăticești, îți dai seama ce capabili suntem noi, ca oameni, de a ne adapta în orice context.”, ne mai spune Elena Ionescu.

VEZI și: Oana Radu și-a urmărit fostul soț prin intermediul aplicațiilor. Ce spune despre infidelitatea din cuplu: „S-au întâmplat lucruri oribile”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel