Motivul pentru care Cristina Cioran nu vrea să se căsătorească: „El vrea, mi-a propus chiar înainte de a rămâne însărcinată”

Data publicării:
Cristina cioran și iubitul ei. Foto Facebook
Descriere foto: Cristina cioran și iubitul ei. Foto Facebook

Cristina Cioran a dezvăluit că nu își dorește să oficializeze relația cu tatăl copilului său, deși a primit cererea în căsătorie chiar înainte de a rămâne însărcinată. 

Cristina Cioran și iubitul ei trăiesc o poveste de dragoste mai ceva ca în filme. Cei doi s-au cunoscut imediat ce ea ieșea dintr-o relație de 8 ani, iar lucrurile au mers foarte repede pentru ei. vedeta a rămas însărcinată la doar câteva luni de la începerea relației și, deși Alexandru Dobrincu a cerut-o în căsătorie, ea nu dorește să facă pasul cel mare. Motivul ar fi neîncrederea actriței în acte. Ea spune că nu consideră că niște acte îi vor ajuta să aibă neapărat o relație mai bună și că preferă să mai amâne momentul. 

 „Ne mai gândim, eu nu sunt adepta unei căsătorii, așa că nu cred că se va întâmpla acest lucru prea curând. Am un target, o altă viziune despre faptul că o relație nu-i musai să fie oficializată prin acte. Important este cum ne înțelegem. În plus, avem ceva ce ne leagă oricum pe toată viața. El vrea, mi-a propus chiar înainte de a rămâne însărcinată.”, a povestit Cristina Cioran, pentru Playtech.ro.

Cristina Cioran a izbucnit în lacrimi. Vedeta a făcut dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața ei: "Eram plină de sânge. Mă zbăteam pe tavă"

 

Cristina Cioran a născut prematur

 

Cristina Cioran a devenit mamă la 43 de ani. Vedeta a născut prematur, în urmă cu câteva luni, iar fiica sa continuă să fie monitorizată de medici. Micuța este sănătoasă și a reușit să câștige în greutate, însă mama ei își dorește să evite orice complicație ar putea apărea. 

„E foarte bine, ia în greutate cum trebuie. Nu aveam cum să o alăptez. Nu a avut colici, din fericire, se mai trezește doar o dată pe noapte, ceea ce e super, nu plânge decât foarte rar. Suntem monitorizați de doctoriță, ce spune ea e lege.Mergem și la control, vorbim și la telefon. I-am făcut vaccinul de două și patru luni. E superbă, nu îmi pot lua ochii de la ea. Sunt foarte foarte fericită. Acum sunt la cumpărături, să-i iau cadouri”, a mai spus Cristina Cioran pentru sursa citată.

Cristina Cioran a dezvăluit chipul fetiței sale. Prima fotografie cu micuța Ema /FOTO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel