Cristina Cioran a izbucnit în lacrimi. Vedeta a făcut dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața ei: "Eram plină de sânge. Mă zbăteam pe tavă"

Cristina Cioran, instagram
Descriere foto: Cristina Cioran, instagram

Cristina Cioran a trecut prin momente grele după ce a născut prematur și a fost nevoită să își lase fiica în spital.

Cristina Cioran este o mămică fericită. Cu toate astea, vedeta a trecut prin clipe de coșmar după ce a născut-o prematur pe fiica ei și a fost nevoită să o lase în spital pentru a fi sub supravegherea medicilor. Cristina Cioran a fost invitată în amisiunea lui Cătălin Măruță, unde a povestit experiența dureroasă prin care a trecut.

„Șocant a fost pentru că nu mai eram nici însărcinată, nu aveam nici copilul în posesie. Era copilul meu, sufletul meu, într-un incubator. Cred că am luat o bacterie, ceva, am făcut o enterocolită, ceva urât la stomac.

Am fost la doctorul ginecolog, totul în regulă, am luat un tratament pentru enterocolită, asta se întâmpla joi. Vineri am fost la un spital de stat de urgență, nu mi-au făcut mare lucru, am plecat. Sâmbătă am făcut o monitorizare, toate bune și frumoase.

Duminică m-au apucat niște dureri și am sunat la salvare când am văzut că sângerez. La 8 fără 10 a venit salvarea, la 8 jumătate am născut. Am fost isterică, urlam și în salvare și în spital că e prea devreme.

Medicul cu care am născut mi-a zis că nu avem cum să dăm înapoi. Mă simțeam într-un film.”, a zis Cristina Cioran la Pro TV.

 

Cristina Cioran a povestit că a fost extrenată la doar trei zile după ce a născut, iar copilul a rămas în incubator. Cu toate astea, vedeta se bucură că fetița ei a ajuns în siguranță acasă și îi mulțumește familiei sale că a fost alături de ea în acele momente grele.

 

„Îmi place că e bebelușul cu mine, 6 săptămâni a fost departe. În timp ce mă ducea targa către sala de nașteri, cineva îmi lua test Covid. (…) Eram plină de sânge, într-un maieu, urlam și mă zbăteam pe tavă.

A doua zi mi-a venit rezultatul testului și am putut să văd copilul care era în incubator. După 3 zile, m-au eliberat, m-au trimis acasă. Nu au putut să mă țină în spital, e spital suport Covid.

Am luat-o acasă și e bine, sănătoasă, frumoasă, veselă și perfectă. A fost o perioadă foarte grea, îi mulțumesc familiei că m-a susținut și iubitului că nu m-a lăsat în starea aia.”, a adăugat ea.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 05 oct 2021, 18:20 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience