Motivul pentru care copiii Ozanei Barabancea nu vor să apară la TV. Andrew și Gloria au moștenit pasiunea pentru muzică de la mama lor

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ozana9barabancea
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ozana9barabancea

Ozana Barabancea a dezvăluit motivul pentru care cei doi copii ai săi, Andrew și Gloria, nu vor să apară pe micul ecran. 

Ozana Barabancea este cunoscută de toată lumea, fie că vorbim de lumea muzicii, teatrului sau a televiziunii, fiind recunoscută de către publicul larg ca parte a juriului emisiunii „Te cunosc de undeva”. Atunci nu se află pe scenă, artista este o mamă devotată pentru ce doi copii, Andrew și Gloria, cu care se mândrește de fiecare dată când are ocazia.

Andrew și Gloria au moștenit pasiunea pentru muzică de la mama lor

Cei doi au moștenit pasiunea și talentul pentru muzică de la mama lor. Cu toate acestea, ei nu vor să fie în centrul atenției sau să apară pe micul ecran. Cunoscuta artistă le respectă decizia de a nu-i expune prea mult în mediul online, deși recunoaște că uneori simte nevoia să împărtășească mândria pe care o are pentru ei și realizările lor.

„Eu mă topesc după ei, dar lângă regulile mele! Sunt lucruri pe care nu le negociem, dar sunt și lucruri unde, recunosc, se vede că sunt topită după ei! Mă bucur pentru că au crescut frumos. Sunt cartea mea de vizită! Evită să fie vedete, deși sunt artiști. Eu încerc să respect treaba aceasta, dar nu reușesc de fiecare dată!

O mai postam pe fata mea din când în când. Ieșea scandalul mare când vedea că o postez! Îmi zicea: „Ce faci? Unde mă postezi?”. Îi explicam: „Mă mândresc cu tine!”. Îmi spunea: „Nu! Lasă-mă în pace!”. În fond, au și ei personalitatea lor, pretențiile lor, trebuie să le respect intimitatea până la urmă!”, a spus Ozana Barabancea pentru ego.ro.

Te-ar putea interesa și: Ozana Barabancea, mască ieftină pentru ten: „Face minuni. E la îndemâna oricui”. Așa ține ridurile departe, la 54 de ani / VIDEO

„Au vorbele la ei, sunt fermi pe ceea ce exprimă, dar nu vor televiziune”

Chiar dacă au călcat pe urmele mamei lor, cunoscuta artistă a mărturisit că Andrew și Gloria nu își doresc să apară la televizor. Ozana Barabancea recunoaște că nu vrea să își dezvăluie regulile pe care le aplică în creșterea și educarea celor doi copii, însă a dezvăluit că are propriile modalități pentru a-i motiva pe Andrew și Gloria să participe la examene, chiar și atunci când inițial se opun.

„Nu, exclus! (n.r. să apară la TV) Sunt copii care știu să își apere punctul de vedere, au vorbele la ei, sunt fermi pe ceea ce exprimă, dar nu vor televiziune! Nu pot să dau din casă, să spun regulile, asta e clar! (n.r. nu își dezvăluie regulile de mamă) Pot să zic doar că sunt foarte mândră de ei! Îți mai spun că puterea exemplului contează!

Nu vreau să îi bat la cap, dar le mai arunc câte o pastilă. Îmi spunea fiul meu că nu vrea să meargă la examen. I-am zis: „De ce nu? Du-te la examen!”. Mi-a zis că nu se duce, iar a doua zi îmi zice: „Mama, am fost! Am luat 10!”. Aha! Atunci au început înjurăturile. (râde) I-am zis: „Ce spuneai tu ieri? Că nu mergi?”, a mai declarat Ozana Barabancea.

Te-ar putea interesa și: Ozana Barabancea a dezvăluit ce poartă fiica sa mereu la ea pentru noroc: „Este regulă” / EXCLUSIV

Te-ar putea interesa și: Lecția pe care Ozana Barabancea a primit-o de la mama sa: „Nu am înțeles mult timp ce înseamnă asta”. Femeia a murit când artista avea 14 ani / VIDEO

 

Vă invităm să urmăriți un interviu cu Ozana Barabancea:Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel