Motivul pentru care Carmen Brumă refuză să participe în filme și seriale. Ce rol ar fi în stare să joace

Data actualizării: | Data publicării:

Carmen Brumă are mai multe oferte de casting pentru filme și seriale, pe care le refuză vehement.

Carmen Brumă, soția lui Mircea Badea, admite că a primit mai multe invitații la castinguri pentru filme și seriale. Cu toate acestea, având o comunitate foarte mare de fani care o susține și căreia i-ar plăcea la nebunie s-o vadă pe vedetă pe marile ecrane, ea a refuzat de mai multe ori ofertele.

Vezi și: Carmen Brumă, rețetă de salată cu somon și mango. Se prepară foarte ușor și are beneficii uimitoare pentru sănătate

Oricine s-ar întreba „Cine ar refuza oportunitatea de a juca într-un film”, iar Carmen Brumă vine să răspunde acestei întrebări grele din contextul de față.

Ea spune că nu s-a gândit niciodată la a se vedea pe sine pe ecran din această perspectivă, chiar dacă a primit mai multe oferte. Ea ar putea să joace doar „propiul ei rol”, cu toate că nu și-a dorit acest lucru:

„Nu mi-am dorit, în primul rând. Nu m-am gândit niciodată la mine în postura aceasta, nu m-a fascinat postura aceasta. Cred că maxim aș fi în stare să îmi joc propriul rol, dacă ar fi să se întâmple, dar recunosc că nu mi-am dorit. Am fost chemată de câteva ori la casting, dar nu m-am dus pentru că nu îmi doream lucrul acesta și atunci am considerat că nu este locul meu acolo, că nu este o postură în care aș vrea să fiu.”, notează EGO.

Vezi și: De ce produse nu se desparte niciodată Carmen Brumă. Sunt esențiale pentru orice femeie: „În trusa mea trebuie să existe neapărat”

Astfel, vedeta afirmă că îi place ce face în acest moment, și anume preocuparea sa legată de lecțiile de sănătate. Ba mai mult, după ce a făcut un scop din educarea adolescenților în ceea ce privește un mod de viață sănătos, ea acum își aruncă privirea către categoriile 65+ de ani.

„Îmi place ceea ce fac, îmi place să fiu în procesul de slăbire al oamenilor. De altfel, și astăzi am obținut un premiu pentru acest lucru, în special pentru cel mai recent program al meu, „Nu mi-e frică de 40 by Carmen Brumă”. Acest premiu mă bucură în mod deosebit pentru că e un proiect de suflet, inedit pentru România, căci nu mai există un astfel de program pe piață.”

Vedeta dorește să acorde o atenție specială categoriile de vârstă înaintate deoarece nu multă lume este preocupată de aceștia. Ea pune accentul mai ales pe exercițiile fizice specifice vârstei înaintate.

Vezi și: Carmen Brumă, despre premenopauză și menopauză. Ce soluții are pentru femeile care se izolează din cauza simptomelor: „O privesc ca pe o rușine”

„Îmi doresc foarte mult să am programe de slăbit potrivite pentru anumite categorii de persoane. Până acum am reușit să acopăr toată zona de femei, m-am dus și la zona 40+. Mi-aș dori foarte tare un program pentru vârstnici, un program pentru persoane 65+ pentru că este o categorie de vârstă căreia nu i se adresează foarte multă lume. În mod special, după 65 de ani este nevoie să faci mișcare, sunt exerciții speciale, este nevoie să ai o dietă care să te ajute. Mi-aș mai dori, recunosc, un program pentru adolescenți.”

Mulți dintre urmăritorii vedetei ascultă sfaturile prețioase pe care le oferă aceasta legate de nutriție și despre modurile în care o persoană ar putea să-și modeleze sănătatea cât mai armonios.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel