De ce produse nu se desparte niciodată Carmen Brumă. Sunt esențiale pentru orice femeie: „În trusa mea trebuie să existe neapărat”

Data publicării:

Carmen Brumă a dezvăluit care sunt produsele cosmetice de care nu se desparte niciodată. 

Carmen Brumă se numără printre cele mai frumoase vedete din România. Vedeta are o siluetă de invidiat şi reuşeşte de ani buni să se menţină în formă. Nu mai face prea multe eforturi, deoarece a făcut din asta un stil de viaţă. 

Produsele cosmetice de care nu se desparte niciodată Carmen Brumă

Carmen Brumă recunoaște că are câteva produse cosmetice de care nu se desparte niciodată și pe care le consideră esențiale pentru orice femeie. 

„Îmi place să folosesc produse de calitate, la un preț rezonabil. În trusa mea trebuie să existe neapărat o pudră compactă pentru că am un ten înspre gras și cel mai bine mă înțeleg cu pudra compactă, de mai multe nuanțe, astfel încât să pot să ‘sculptez’ fața, să îmi ascund defectele, să mai subțiez pe unde trebuie, să mai pun în evidență acolo unde este cazul. De asemenea, cred că o pudră bună și un anticearcăn ar trebui să aibă toată lumea. Dacă ar fi să aleg din toate produsele de make-up câteva, să zicem, să mă încadrez în 5 sau 6,  aș spune așa: un anticearcăn bun, o pudră bună, pentru mine, apoi mi-aș lua un rimel bun, foarte important, ceva pentru colorat sprâncenele, blush și neapărat rujul roșu”, a declarat Carmen Brumă pentru click.ro. 

Partenera lui Mircea Badea este de părere că orice femeie trebuie să aibă în geantă un ruj roșu. 

„Cred că rujul roșu se potrivește oricărei femei. Este un accesoriu foarte important pentru  o femeie. Există o nuanță  de ruj roșu potrivită pentru orice femeie. Eu am toate nuanțele  posibile. Îmi place să port roșu. Și cel mai simplu sau  cel mai rapid mă machiez atunci când îmi dau cu rujul roșu. Pentru că atrăgând foarte tare atenția și încărcând foarte mult  zona asta de jos a feței, atunci în partea de sus trebuie să mergi pe simplu, lucruri de bază, un rimel și eventual niște blush în colțul pleoapei”, a mărturisit Carmen Brumă.

Cum se menține mereu în formă partenera lui Mircea Badea

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că vedeta are un corp impecabil. Carmen Brumă are şi câteva principii de la care nu se abate niciodată. Recunoaște că nu pune mare preț pe diete, însă are grijă ce mănâncă, câtă mișcare face, dar și cât de mult se odihnește. 

„Pe scurt, trebuie să avem grijă ce mâncăm. Trebuie să avem grijă cum și cât ne mișcăm.Trebuie să avem grijă să dormim bine și suficient și să avem un soi de management al stresului. Să reușim să găsim o formulă în care stresul să nu ne afecteze atât de mult. Să gestionăm mult mai bine stresul. Cam astea ar fi palierele cele mai importante”, a dezvăluit Carmen Brumă în emisiunea Fresh by Unica.

Carmen Brumă: „Trebuie să acorzi atenție inclusiv acestui aspect”

Carmen Brumă susține că somnul este unul dintre cele mai importante aspecte când vine vorba de sănătate. 

„Degeaba ai grijă ce mănânci și cum te miști dacă nu dormi suficient. Somnul bun, odihnitor, în dozele de care avem nevoie este cel mai bun medicament anti-aging. Nu există mai eficient de atât. Așa că trebuie să acorzi atenție inclusiv acestui aspect atunci când vrei să te menții sănătos și atunci când slăbești. Pentru că dacă nu dormi suficient, dacă nu ai un somn de calitate, procesul de slăbire este încetinit”, a mai adăugat Carmen Brumă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel