Motivul pentru care Andreea Esca nu s-a pensat niciodată: „Nu a fost nimeni în stare”. Secretul frumuseții celei mai celebre prezentatoare de știri

Data actualizării: | Data publicării:

Andreea Esca mărturisește că nu s-a pensat niciodată, nici măcar în adolescență, când toate colegele ei își subțiau sprâncenele.

”Nu mă pensez pentru că bunica mea, când eram adolescentă, îmi spunea tot timpul să nu mă pensez pentru că o să mi se strice forma și sprâncenele sunt frumoase așa.

Eu o iubeam foarte mult și țineam la sfaturile ei, astfel încât nu a fost nimeni în stare să mă convingă să mă pensez. Uite că acum au revenit la modă. În sfârșit, sunt la modă. Ce făceam dacă nu mai aveam sprâncene? Se poartă acum mari, rebele, în toate sensurile”, a spus Andreea Esca pentru Ego.


Secretul siluetei

Mai mult, când vine vorba de siluetă, vedeta dezvăluie că nu are un plan bine definit și că singura soluție pentru a ține kilogramele la distanță este „lacătul pe frigider”. 

„Nu fac nimic în mod special, poate faptul că mă ocup de lucruri care îmi plac, mă întâlnesc cu foarte mulți oameni care îmi plac. Nu sunt obligată să fac multe compromisuri, poate asta îți face bine la ten. (râde) La siluetă nu este niciun fel de mister, încuiați frigiderul și faceți sport. Îmi pare rău, nu am altfel de secret. Am foarte multe plăceri alimentare, dar pe care nu le pun în aplicare întotdeauna” , a declarat Andreea Esca pentru Ego.

Secretul inedit prin care Andreea Esca își protejează vocea de ani de zile: „Este cel mai bun remediu”

Andreea Esca, trucul de frumusețe pe care îl folosește de la 20 de ani

 

Andreea Esca nu este adepta intervențiilor estetice și chiar se mândrește cu ridurile de expresie pe care le-a căpătat în cei 50 de ani de râs cu „gura până la urechi”. Deși se ferește de saloane și cabinete estetice, prezentatoarea TV are un truc pe care spune că îl urmează cu rigurozitate. Pe lângă faptul că se demachiază întotdeauna înainte de culcare, ea spune că încă de la 20 de ani a început să folosească o cremă de contul pentru ochi, iar efectul este pe măsură. 

Tenul vedetei arată mereu proaspăt și tânăr, iar ridurile sunt aproape insesizabile, semn că obiceiul adoptat la 20 de ani chiar dă rezultate.

 „Am fost întotdeauna foarte riguroasă cu demachierea și, oricât aș fi de obosită, mă demachiez în fiecare seară și folosesc o cremă de hidratare. Am folosit o cremă de contur de ochi de la 20 de ani.

Cineva mi-a spus că râd atât de mult încât cu siguranță o să fac riduri în jurul ochilor. Nu știu de ce, am ținut minte lucrul acesta și am folosit mereu o cremă de contur de ochi.

Nu îmi lipsește niciodată mascara, am ruj sau gloss de obicei. Nu am mari tabieturi!', a declarat Andreea Esca în cadrul unui podcast. 

„Nu fac tratamente speciale pentru piele, însă de la 20 de ani folosesc o cremă contur pentru ochi, pentru că eu râd foarte mult și acolo se fac ridurile cel mai ușor. Așa este când stai mereu cu gura până la urechi', povestea Andreea Esca despre ridurile sale.

 

Andreea Esca, pe primul loc în topul celor mai de succes femei din România

Anul trecut, Andreea Esca s-a clasat pe locul 2 în topul celor mai de succes femei din România. De atunci și până în prezent, ceva s-a schimbat în preferințele românilor, iar cea mai renumită „știristă” din România a cucerit locul 1 la ediția din acest an Însă, Andreea Esca nu mai e de mult doar un om de televiziune renumit, deși conduce detașat orice fel de top al prezentatorilor de știri. Cu peste 25 de ani de carieră în televiziune, ea s-a transformat într-un simbol al profesionalismului și al dezinvolturii, devenind o vedetă absolută și un exemplu pozitiv, pe care mulți încearcă să-l urmeze.

De asemenea, ea a dezvoltat și o carieră de succes în online, fiind una dintre cele mai apreciate figuri din social media. În plus, ea face parte și din echipa de reporteri „CNN World Report”, a condus timp de 10 ani revista The ONE și deține publicația A’list Magazine.

Revenind la meseria care a consacrat-o, Andreea Esca și-a început cariera la 1 decembrie 1995, aceasta fiind și data de lansare a postului Pro TV, unde a prezentat constant „Știrile de la ora 19.00”, cu mici întreruperi datorate doar concediilor de maternitate sau de odihnă. Acest lucru a transformat-o pe Andreea Esca în cea mai longevivă prezentatoare de știri din România.

Popularitatea ei a fost constant confirmată de câștigarea multor premii din showbiz, dintre care menționăm doar: „Premiul pentru cel mai bun prezentator de știri” (2001, 2002, 2003), Premiul „Femeia Anului 2003”, oferit de revista Avantaje, Premiul CAN (2002), „Cel mai iubit om de televiziune” (2003), „Premiul de excelență” al TV Mania (2008).

Cu un sfert de secol de carieră în televiziune, în spatele pupitrului de știri, Andreea Esca a devenit un simbol al jurnalelor de știri și a ajuns chiar să fie menționată și în unele manuale de istorie. Astfel, e de la sine înțeles că ea conduce detașat orice fel de top al prezentatorilor de știri și că va trece mult timp până să fie devansată.

În plus, la popularitatea Andreei Esca, acum contribuie și succesul în online de care se bucură fiica sa, Alexia Eram, în vârstă de 22 de ani.

Ea este unul dintre influencerii extrem de populari din România, fiind urmărită de peste 720 de mii de oameni pe pagina sa de Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel