Motivul divorțului dintre Raluca Pastramă și Ibrahim: „Nu ne-am mai înțeles deloc.” Regretul pe care îl are cu privire la despărțirea de Pepe

Data actualizării: | Data publicării:

Raluca Pastramă a vorbit despre motivul pentru care a ajuns să divorțeze de tatăl mezinei ale. 

Raluca Pastramă și Ibrahim Ibru, bărbatul alături de care și-a refăcut viața după divorțul de Pepe, au ajuns în pragul despărțirii. Cei doi au împreună o fetiță și, chiar dacă dragostea lor părea a fi una ideală, se pare că aceștia nu aveau deloc aceleași principii și valori de viață. Dacă zvonul privind divorțul a apărut în spațiul public de doar câteva zile, Raluca spune că ruptura s-a produs încă din urmă cu un an de zile. Principalul motiv este din cauza faptului că bărbatul nu ar fi luat la fel de în serios familia, precum își dorește fosta soție a lui Pepe, care acum are trei copii, doi din relația anterioară cu artistul. 

„Eu și Ibrahim ne-am despărțit de un an de zile. Nu ne-am mai înțeles deloc, avem caractere și opinii diferite. Urmează să ne întâlnim la notar după sărbători. Dacă ne înțelegem acolo e ok, dacă nu, vom înainta divorțul în instanță. Nu, nu am rămas prieteni. Comunicarea se face doar prin intermediul familiei. Ibrahim își dorea să își trăiască viața, să copilărească, eu nu mai sunt la vârsta care să îmi permită să fac acest lucru, am trei copii minunați, sunt o mamă implicată, sunt o familistă convinsă, am tras de această relație cât am putut eu, la fel cum am luptat 10 ani să salvez căsnicia cu Pepe”, a spus Raluca Pastramă, în emisiunea lui Cristi Brancu de pe Prima TV.

Te-ar putea interesa și: Superstițiile pe care Carmen Tănase le respectă în noaptea de Revelion: „De câțiva ani”

Ce regret are legat de Pepe

Au trecut trei ani de la divorțul de Pepe, timp în care atât artistul, cât și Raluca, au încercat să-și clădească o altă familie. Cu toate acestea, femeia spune că a rămas cu un mare regret în suflet din acea perioadă. Concret, Raluca Pastramă se gândește că ar fi fost mult mai bine ca la vremea aceea să fie sinceră cu fanii și să dezvăluie adevăratul motiv care a produs divorțul, nu să lase loc speculațiilor.

„În cazul divorțului de Pepe regret că nu am ieșit să spun partea mea de adevăr. Îmi pare rău că am permis să fiu denigrată, dar cine e deștept și pune totul cap la cap își dă seama că eu nu l-am înșelat. Mi s-a indus ideea că aș greși dacă ies să vorbesc, mi-au băgat în cap că sunt slabă. În plus, nu am vrut să îmi fac fetele să sufere, ele nu își mai doreau să ne certăm.

Și, să fiu sinceră, eu nu am nevoie să apar la TV, nu sunt vedetă, nu vreau să îmi spăl lucrurile în public. Nu mă ajută absolut deloc. Dacă nu am ieșit când au fost mizeriile cu Zăvoranca, acum chiar nu îmi trebuie așa ceva”, spus Raluca Pastramă în emisiunea lui Cristi Brancu.

VEZI și: Irinel Columbeanu susține că Monica Gabor s-a folosit de numele său, pentru a deveni celebră: „Am făcut-o pentru a-i asigura un nivel de viaţă foarte bun”

Imbrahim a confirmat primul despărțirea

Dacă Raluca Pastramă a fost ceva mai tranșantă, Ibrahim a declarat faptul că el și fosta sa soție vor face tot ce le stă în putință pentru a-i oferi fetei lor toată dragostea și sprijinul de care are nevoie, pentru o creștere armonioasă. 

”Este adevărat ca eu și soția mea ne-am separat în fapt de câteva luni bune, fiecare a ales sa își vadă de viața proprie. Asta nu înseamnă ca nu avem grija în continuare, ca doi părinți responsabili, de fiica noastră minunată. Poate nu am fost sortiți să fim impreună, se mai întâmplă. Noi ne dorim un divorț amiabil, civilizat și elegant, tocmai pentru ca fetița noastră să fie mandră de părinții ei, deoarece, chiar dacă e mică, va fi afectată de tot ce se întâmplă în viața ei, pe tot parcursul vieții”, a spus Ibrahim Ibru, potrivit spynews.

VEZI și: Dana Budeanu nu este de acord cu superstițiile pentru Noul An: „Nu observi că de 20 de ani nu se întâmplă nimic?”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel