Superstițiile pe care Carmen Tănase le respectă în noaptea de Revelion: „De câțiva ani”

Data publicării:
Carmen Tănase, captură video Youtube/ La Măruță
Descriere foto: Carmen Tănase, captură video Youtube/ La Măruță

Carmen Tănase a dezvăluit ce obiceiuri respectă în noaptea dintre ani.

Carmen Tănase, asemenea multor alți oameni, se pregătește intens pentru intrarea în Noul An, întrucât actrița spune că respectă mereu niște superstiții și obiceiuri clare. Acestea sunt ideale pentru prosperitate și bogăție, motiv pentru care aceasta nu renunță nici în noapte dinspre 2024 la câteva obiecte, pe care le poartă la ea, indiferent de locul în care ar fi. Cât despre planuri pentru noul an, Carmen Tănase spune că nu obișnuiește să-și seteze prea multe obiective.

„Mai nou, de câțiva ani, țin să avem în casă struguri, mi-am mai pus ceva roșu pe mine și bani în buzunar (n.r. râde).

Nu. Îmi propun doar atât: să fim sănătoși. Nu-mi fac planuri, nu-mi trasez obiective pentru că, știi cum e: spune-i lui Dumnezeu ce planuri ai și fă-l să-l râdă.”, a declarat Carmen Tănase pentru ciao.

Citește și: Carmen Tănase, devastată după moartea soțului ei: „O perioadă grea din viața mea. A trebuit să vând casa, ne descurcam greu cu banii”

Noaptea de Revelion care i-a rămas în minte

Actrița are și o amintire inedită din noaptea de Revelion, care se întâmpla undeva la începutul anilor 2000. Astfel, cu nostalgie, actrița își amintește cum alături de mai mulți prieteni și colegi de breaslă a participat la o petrecere, unde și-a făcut apariția și un bărbat misterios. Acesta a primit imediat și o poreclă din partea grupului actriței, lucru care i-a amuzat teribil pe toți cei prezenți acolo. 

„A fost un revelion prin anii 2000 pe care l-am făcut la Odeon cu toții, colegi și prieteni. A fost un revelion grandios atunci. Am avut un moment cu Gina Rogin genial pentru că venise acolo, invitat de către un loc, un domn care este istoric și care este pe stilul vechi: se îmbracă cu redingotă, cu lavalieră la gât și are perciuni din aceea favoriți, cum erau pe vremea lui Caragile. Iar noi i-am zis Prințul Nicolae, pentru că nu știam cum îl cheamă, iar Gina Rogin a zis, la un moment dat, că-l invită la dans pentru că era prea bățos. Și cum nu știam cum îl cheamă, i-a spus: Prințe Nicolae, hai la dans. S-a râs mult atunci.”, mai spune ea.

VEZI și: Cum se întelege Carmen Tănase cu mama ei: “Trebuie să am grijă de ea ca de un copil, pentru că face rele. Iarna trecută mi-a făcut pneumonie la 92 de ani”

Motivul pentru care Carmen Tănase nu mai gătește

Chiar dacă pe scenă face o treabă excelentă, Carmen Tănase spune că de o vreme nu mai obișnuiește să gătească. Motivul este simplu, explică actrița. Timpul nu-i permite să mai intre și în bucătărie, motiv pentru care aceasta consumă preponderent alimente semipreparate, ori mănâncă la restaurant,

„Din comoditate și din lipsă de timp, mănânc mozzarella cu roșii. E mai simplu. De fel, sunt ciorbărească. Dacă mă așez la masă trebuie să am ciorbiță. Cea mai bună ciorbă pe care am mâncat-o este cea rădăuțeană, dar și supa de pui cu tăiței de casă.

Nu mai gătesc demult, nu am timp. De vreun an de zile nu am timp să gătesc, dar mănânc pe la restaurante”, a declarat actrița, pentru Impact.ro.

VEZI și: Câți bani are Carmen Tănase pe cartea de muncă de la teatru: „Dacă nu joc nimic, eu tot salariul ăla îl iau” Actrița joacă și la un teatru privat



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel