Irinel Columbeanu susține că Monica Gabor s-a folosit de numele său, pentru a deveni celebră: „Am făcut-o pentru a-i asigura un nivel de viaţă foarte bun”

Data publicării:
Sursa foto: Irinel Columbeanu, captură YouTube/ The Exclusive
Descriere foto: Sursa foto: Irinel Columbeanu, captură YouTube/ The Exclusive

Irinel Columbeanu s-a arătat a fi dezamăgit de fosta sa soție, Monica Gabor.

Irinel Columbeanu s-a arătat a fi extrem de dezamăgit de atitudinea fostei sale soții și mama copilului său, Monica Gabor, care nu l-a contactat deloc de când s-a internat în azil și care nu l-a ajutat nici financiar, deși acesta se află într-o mare cumpănă în prezent. Mai mult, fostul milionar și-ar fi dorit să-și petreacă sărbătorile de iarnă alături de fiica sa, Irina, însă nici această dorință nu i-a fost îndeplinită. Cu toate acestea, Irinel Columbeanu consideră că fosta soție a profitat din plin de statul pe care acesta îl avea în timpul căsniciei celor doi, pentru a-și crea un nume și pentru a ajunge, astfel, celebră. 

„Eu am făcut-o pentru a-i asigura fostei mele soţii un nivel de viaţă foarte bun. Şi cred că a ajuns destul de cunoscută în România. 

Pentru mine nu a fost bine… şi nici persoanele de sex feminin care au fost în jurul meu nu mi-au făcut bine, atenția era acordată și lor, iar despre ele se credea că stăteau lângă mine pentru că le interesează banii.

Le-am ajutat financiar pe toate. Şi după aceea m-au ajutat şi ele pe mine, inclusiv aici, ca să-mi pot prelungi această şedere aici”, a spus Irinel Columbeanu, la România TV, potrivit click.

VEZI și: Cine a sărit cu bani, în ajutorul lui Irinel Columbeanu: „I-a trimis fără să îi ceară!” Fostul afacerist se află la un azil

Și-ar dori să-și refacă viața în viitor

Mai mult, chiar dacă în prezent nu se mai bucură de același confort financiar ca în urmă cu câțiva ani de zile, când era pe culmile succesului, Irinel Columbeanu spune că și-ar mai dori o femeie în viața sa, care să aibă grijă atât de el, cât și de sufletul său. Acesta nu-și mai dorește însă pe cineva din lumea mondenă, ci o femeie „serioasă”.

„Cel mai mult îmi lipseşte o doamnă serioasă și care nu trebuie să fie neapărat un star de televiziune si de aceea am si venit aici, fiindcă nu avea cine să aibă grijă de mine. 

Nu ştiu dacă m-aș mai recăsători, probabil că nu. Dar, am nevoie de cineva lângă sufletul meu, iar sufletul meu a rămas tânăr”,  continuat el. 

VEZI și: Irinel Columbeanu a vorbit despre cel mai dezgustător moment din viața lui: „Undeva în spatele sediului, și atunci și actual al Guvernului”

Care era dorința pe care o avea de Crăciun

Chiar dacă Monica nu s-a oferit să-l ajute până în prezent, Irinel Columbeanu și-a păstrat speranța vie și, în ciuda lucrurilor care s-au întâmplat între cei doi, înainte de Crăciun, acesta s-a gândit că va petrece sărbătorile de iarnă alături de Irinuca, dar și cu fosta soție, care însă nu i-a răspuns deloc la mesaje. În ciuda așteptărilor sale, se pare că Monica nu i-a dat niciun semn nici cu această ocazie. 

„Cu Monica mi-ar plăcea să petrec sau cu Monica și cu fiica mea. I-am mai scris, i-am mai trimis niște mesaje, nu mi-a răspuns la ele, de aceea spun că mai puțin. Ne-am înțeles destul de bine când am fost să o vizitez pe Irina în America”, a declarat Irinel Columbeanu, potrivit realitatea.net.

Citește și: Irinel Columbeanu ar fi fost înșelat de Monica Gabor, la Londra. Cine este bărbatul care se intitulează „amantul” modelului



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel