Dana Budeanu nu este de acord cu superstițiile pentru Noul An: „Nu observi că de 20 de ani nu se întâmplă nimic?”

Data publicării:

Dana Budeanu nu crede că superstițiile de Revelion sunt reale.

Extrem de multe persoane respectă diverse tradiții de Revelion, menite să le ofere bogăție, sănătate și prosperitate pe toate planurile în Noul An. Mâncatul de pește, purtarea lenjeriei intime roșii sau banii cash, care nu trebuie să lipsească din portofel sunt doar câteva dintre aceste obiceiuri, pe care românii le pun în practică an de an. Cu toate acestea, se pare că Dana Budeanu nu are aceeași părere despre superstițiile oamenilor, care ar fi, de fapt, false în viziunea sa. 

„Ei se pregătesc de Revelion, unde ea e cu superstițiile. Pește, ceva nou, se îmbracă cu roșu sau pune chiloți roșii, el a stat la mall 8 ore la coadă. Auzi, dar toate superstițiile astea pe care le țineți toate, cu pește, ca să înoți ca el tot anul.. ce? Ce e asta? Dar la caviar care e interpretarea? Ce înseamnă? Și după aceea ele ori își pun niște chiloți roșii în secret, ori se îmbracă în roșu și mai e și cu banii puși în sutien. Tu nu ai văzut că ai ținut toate astea timp de 20 de ani și nu s-a întâmplat nimic? Nu observi că de 20 de ani nu se întâmplă nimic?”, a zis Dana Budeanu pe rețelele de socializare.

VEZI și: Dana Budeanu dă de pământ cu psihologii din România. Ce a enervat-o pe vedetă: „Niște escroci”

Sfatul pe care Dana Budeanu îl oferă bărbaților, cu privire la cadouri

Când vine vorba de cadourile pe care bărbații ar trebuie să le ofere partenerelor de viață, Dana Budeanu are și aici un punct de vedere. Aceasta consideră, astfel, că domnii nu ar trebui niciodată să ia în seamă femeile, chiar dacă acestea declară că își doresc doar ceva mic și simbolic, întrucât acesta ar fi, de fapt, doar un test.

„Să terminăm cu prostiile! Nimeni nu vrea ceva simbolic. Nimeni, nici măcar o amețită! Toate vor ceva ca lumea. De ce? Pentru că primul lucru pe care îl fac de Crăciun, este să le sune pe celelalte. Imediat. Ele se compară între ele, pe loc. Nu există să te ierte vreodată vreuna că i-ai dus tu ceva mărunt, un ursuleț de pluș sau ceva. 

Mai bine nu cumpăra nimic, fă un efort, nebunule, ia și caută, fă rate, plătești 3-4 ani. Nu există altfel...Nici să-i dai bani să-și cumpere ceva. E cea mai mare prostie!  Ori îi dai cardul, ori nimic. Ea spune înainte de Crăciun că vrea o poșetă, un ceas, dar mafioții nu cumpără cadou.  Ei se trezesc cu 24 de ore înainte că nu au luat nimic. Ei cumpără tot la fel, se sfătuiesc între ei, prietenii”, spune Dana Budeanu, pe canalul său de YouTube. 

VEZI și: Umilința pe care Teo Trandafir a primit-o din partea Danei Budeanu: „Se îmbracă pilaf” Cum i-a răspuns prezentatoarea

„Bărbații se pupă pe obraz, mă?”

Bărbații au mai fost în centrul atenției Danei Budeanu și cu altă ocazie, când aceasta i-a criticat dur pe cei care aleg să se pupe pe obraz, în momentul în care se întâlnesc. Acesta este un obicei pentru femei, este de acord Dana Budeanu, deloc potrivit pentru părțile masculine.

„Bă băiatule! Bărbații care se pupă pe obraz de două ori. Ce ați pățit, mă? Bărbații se pupă pe obraz, mă? Băi, numai fetele se pupă. Ce aveți, mă? Ce se întâmplă, mă, cu voi? Cum să vă pupați pe ambii obraji? Ce ai pe dedesubt? Tanga? Ca bărbat dă, mă, noroc și atât. Nu ne pupăm. Stai puțin. Ești foarte apropiat, te iei puțin în brațe, te bați pe spate, dar să te pupi? Vă pupați ca femeile? Apucă, mă, mână, dă noroc. Faceți exerciții acasă, dacă nu pupați-vă pe gură direct. Dați, mă, noroc, bărbătește. Salut, atât.”, a spus Dana Budeanu într-un episod de pe pagina ei.

Citește și: Dana Budeanu dă de pământ cu femeile care folosesc filtrele de înfrumusețare: „Sunteți atât de disperate să vă stricați fața.”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel