Motivele pentru care trebuie să-ți anulezi nunta. Lidia Fecioru: „Multe cupluri nu îşi pun aceste întrebări”

Data actualizării: | Data publicării:
Lidia Fecioru, captură video Youtube/ Ilinca Vandici
Descriere foto: Lidia Fecioru, captură video Youtube/ Ilinca Vandici

Lidia Fecioru a vorbit despre motivele pentru care ar trebui să anulezi o nuntă, chiar dacă cheltuielile au fost deja făcute.

Lidia Fecioru a vorbit în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de pe Antena 3 despre cele cinci lucruri care ar trebui să îi pună pe gânduri pe tinerii îndrăgostiți, înainte să facă pasul cel mare. Chiar dacă se căsătoresc, Lidia Fecioru explică faptul că multe persoane nu fac asta din suflet și nu iau în considerare toate amănuntele înainte.

"De multe ori, multe cupluri nu fac pasul de a anula nuntă pentru că asta ar implica foarte multe cheltuieli. Aceştia sunt constrânşi şi de ce spune lumea, se mai gândesc la ce cheltuieli au avut cu această nuntă rochii, costume, invitaţii, local. Când se ajunge să rupi nunta, deja acolo relaţia scârţâie foarte tare. Trebuie să fii curajos să faci asta.

Unul dintre motivele pentru care să rupi nunta este incertitudinea. De pildă, ai o perioadă în care vezi dacă partenerul se încadrează în viaţa ta. Dacă îţi oferă siguranţă, dacă îşi doreşte copii, familie. Dacă apare această incertitudine, deja începi să-ţi pui un milion de întrebări. Relaţia se schimbă unde este lipsa iubirii. Poate să fie şi un interes la mijloc, dar orice interes ar fi, relaţia se va măcina.

Al doilea motive pentru care să-ţi anulezi nunta este intuiţia. Ce spune aceasta. Toată lumea are acea bucăţică de Dumnezeu în el. Dacă intuiţia îţi spune, nu face acel pas, nu-l face. 

Se spune că dacă ai plecat dintr-o relaţie, nu te uita înapoi. Dacă te vei uita, o să înceapă să-ţi pară rău şi vei vrea să o iei de la capăt. Este un timp pierdut. Nimic nu se schimbă. Şi ea şi el îşi pot găsi pe cineva alături de care să fie fericiţi. Deci, nu este o tragedie. Tragedie este când apare un copil, care ajunge să fie o armă. Ei doi poate se despart, iar copilul suferă.”, a spus Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

VEZI și: Sucul care ajută la curăţarea ficatului şi a rinichilor. Lidia Fecioru: "Se bea 100 ml înainte de masă"

„Multe cupluri nu îşi pun aceste întrebări înainte de a se căsători”

În continuare, Lidia Fecioru aduce în discuție întrebările pe care un cuplu nu și le pune de obicei, înainte de căsătorie. De la acestea însă, pot izbucni diferite conflicte.

„Al treilea motiv pentru care să-ţi anulezi nunta este existenţa întrebărilor nesoluţionate. De exemplu, numărul de copii, locul de trai, asumare, cine câştigă mai bine, cine se ocupă de casă. Multe cupluri nu îşi pun aceste întrebări înainte de a se căsători.

Viaţa în sine nu trebuie luată în serios. Fiecare zi a noastră nu trebuie luată ca la carte. Dacă nu am avea o uşoară nebunie, precum să faci o nuntă, nu am putea trăi oricum în fiecare zi. Îţi trebuie puţină inconştienţă. Este o partea ascunsă a căsniciei. Este o loterie. Nu ştii ce îţi poate aduce- bucurie sau supărare.”, a continuat ea.

Metoda prin care putem afla dacă avem probleme cu tiroida. Lidia Fecioru: „La prima oră a dimineţii”

Presiunea din exterior, al patrulea motiv 

„Al patrulea motiv pentru care să-ţi anulezi nunta este existenţa presiunii din exterior. Se fac căsătorii din presiune. Am văzut oameni care au trăit 20 de ani în concubinaj cu asumare, iar când s-au căsătorit, s-au şi despărţit.

Bărbaţii nu vor căsătorie, pentru că într-un concubinaj, bărbatul primeşte tot şi nu dă nimic. El este singurul care primeşte. Concubinajul îţi dă o libertate.

Când există presiune din exterior, deja aici se rupe relaţia între copii şi părinţi. Copiii fug de acasă, de lângă părinţi, ca să nu aibă această presiune asupra lor. Părinţii vor siguranţă. Căsătoria pentru o femeie este o siguranţă, iar părinţii vor asta pentru ea.

Se spune că, dacă după o perioadă de timp lipsa mea nu a schimbat nimic în viaţa ta, nici prezenţa mea nu o va schimba.”, a mai spus Lidia Fecioru.

Ce organe sunt afectate, în funcție de iritațiile de pe față. Lidia Fecioru: „Înseamnă că avem probleme cu inima”

„Dacă ar avea cu toţii acest curaj, oamenii ar fi mult mai liberi sufleteşte”

Nu în ultimul rând, Lidia Fecioru spune că oamenii trebuie să fie foarte sinceri cu privire la sentimentele pe care le simt unul față de celălalt. 

„Al cincilea motiv pentru care să-ţi anulezi nunta este sinceritatea. Când partenerul minte egal "Nu te mai iubesc". Oamenii se căsătoresc neiubindu-se, dar cumva se reîndrăgostesc în timpul căsniciei. Unii se căsătoresc din dragoste, după care nu se mai iubesc.

După 7,8,9 ani, se spune că partenerii nu se mai iubesc şi apoi iar se îndrăgostesc. Oamenii trebuie să schimbe ceva în viaţa lor. Nu poţi să-ţi îngrădeşti partenerul, să-l ţii departe de familie. Să-l ţii ca într-o colivie. Este un act de curaj să spui nu mă mai căsătoresc chiar înainte de căsătorie. Este un act de curaj pe care puţini îl au, din păcate.

Dacă ar avea cu toţii acest curaj, oamenii ar fi mult mai liberi sufleteşte. Trebuie să ne asumăm sinceritatea. Dacă ne fofilăm nu ajungem nicăieri. Când nu eşti pregătit, nu face pasul hotărâtor.", a mai spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3 CNN.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel